Реклама

📈 Кількість передплатників Netflix перевищила 200 мільйонів

Особливо кількість користувачів стрімінгового сервісу збільшилась під час карантину.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Кількість передплатників Netflix перевищила 200 мільйонів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 Кількість передплатників Netflix перевищила 200 мільйонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Особливо кількість користувачів стрімінгового сервісу збільшилась під час карантину.

Популярність Netflix

Як повідомляє стрімінговий сервіс, за останній рік кількість користувачів Netflix збільшилась на 37 мільйонів й відтепер загальна кількість передплатників платформи перевищує 200 мільйонів. Для більшого розуміння, це більш як п’ять населень України.

Після цієї новини акції сервісу збільшились на 12%. Авдиторія Netflix подвоїлася з 2017 року, тоді загальна кількість користувачів досягла відмітки у 100 мільйонів.

У звіті Netflix зазначили, що прибуток платформи збільшився на 24% — $24 мільярди. А операційний прибуток становить до $4,6 мільярда.

Читайте також: 😲 Netflix знімає свій перший фільм в Україні

Значною мірою розвитку сервісу посприяла пандемія COVID-19, через стан карантину люди майже по всьому світові були зобов’язані проводити свій вільний час вдома, що й призвело до великого попиту на Netflix.

Крім того, платформа надавала безкоштовний період для нових користувачів під час карантину й навіть виклала у вільний доступ? Netflix надав безкоштовний доступ до деяких фільмів та серіалів — без реєстрації декілька своїх найкращих шоу.

Наразі дуже велика конкуренція поміж стрімінговими відеосервісами, аби збільшити кількість користувачів Netflix зосередився на своїх власних фільмах та серіалах. За підрахунками Bankr, за минулий рік сервіс витратив на виробництво власного контенту $17,3 мільярда, а вже протягом цього року витрати можуть збільшитись до $19 мільярдів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...