Реклама

⚽️ Вперше в історії придбали футболіста за біткоїни

Вперше в історії футболу команда придбала гравця за криптовалюти.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
⚽️ Вперше в історії придбали футболіста за біткоїни
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ⚽️ Вперше в історії придбали футболіста за біткоїни
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вперше в історії футболу команда придбала гравця за криптовалюти.

Футболіст за біткоїни

Футбольний клуб Internacional з Мадриду, що належить до третього рівню футбольної ліги Іспанії (Segunda División B), придбав нового гравця за біткоїни. Ним став нападник Давід Барраль. Сума угоди наразі точно невідома.

37-річний нападник Давід Барраль починав свою професійну кар’єру в мадридському «Реалі». Там він грав в молодіжних командах клубу. За свою кар’єру Барраль виступав в чемпіонатах Іспанії, Туреччини, ОАЕ, Кіпру та Японії.

Давід Барраль — новий гравець «Інтернасьонала»! Він став першим в історії трансфером з використанням криптовалют. Дякуємо нашим новим спонсорам за те, що це стало можливим

Пресслужба футбольного клубу
Читайте також: 🎸 Група Portugal. The Man випустила власну криптовалюту — що вона дає

А раніше футбольний клуб «Динамо» Київ оголосив, що створить свою власну криптовалюту.

Криптовалюта від «Динамо» Київ

Як передає? «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту — що відомо Business Wire, футбольна команда «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту на базі блокчен-компанії Moonwalk. Через пандемію COVID-19 довелось скасувати усі матчі й неможливо нормально комунікувати команді зі своїми фанатами.

Тому спеціально для шанувальників й створять цілу систему винагород у виді спеціальної криптовалюти. Згідно з повідомленням Moonwalk, фанати зможуть отримувати монети за певні дії, які потім можна буде обміняти на різноманітні призи: отримати доступ до особливих VIP-подій, придбати лімітовану серію одягу чи навіть безкоштовні квитки на гру.

Отримати криптовалюту можна за передбачення матчів, особливу активність у соцмережах та інші дії.

Завдяки доступу до унікальних винагород, заохочень, мобільних платежів та інтеграцій з цифровими колекційними ринками та передбаченнями ігор, фанати зможуть допомагати у розвитку їхнього улюбленого клубу. «Динамо» Київ зарекомендували себе як лідери у запровадженні нових технологій для спілкування з фанатами, саме тому ми раді нашій співпраці з ними

Грег Консільйо, Співзасновник і головний директор з питань стратегії Moonwalk

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...