Реклама

😌 Винайшли мозковий імплант, що успішно бореться із депресією

Наразі вже закінчились перші успішні тести.
Čytaty latynkoju
😌 Винайшли мозковий імплант, що успішно бореться із депресією
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😌 Винайшли мозковий імплант, що успішно бореться із депресією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже закінчились перші успішні тести.

Клінічна депресія та її лікування

Багато експертів вважають, що психічне здоров’я людини у наш час — це один із найважливіших факторів, за яким варто слідкувати. Доведено, що депресія може впливати на кожен аспект нашого життя та навіть на меми? Люди з депресією надають перевагу депресивним мемам більше, аніж звичайним, які ми переглядаємо.

Згідно з дослідженням, онлайн-терапія при депресії є ефективнішою??‍? Дослідження: онлайн-терапія при депресії є ефективнішою, ніж традиційна, аніж традиційна. Саме тому нині ми спостерігаємо популяризацію різноманітних застосунків для медитації, релаксації та інших засобів зняття стресу. Щоправда, у деяких випадках не помагають звичні методи, тому варто звертатись за особливим лікуванням.

Протягом багатьох років лікарі досліджували лікування електричним струмом при клінічній депресії. Науковці Каліфорнійського університету в Сан-Франциско виявили, що електрична стимуляція має антидепресантний ефект — за умови, що лікування проходить адаптивним під кожного пацієнта, в залежності від настрою та симптомів.

За словами 36-річної волонтерки, вона протягом багатьох років знаходилась у клінічній депресії. Вона спробувала усі методи лікування, однак нічого не допомогало.

Я насправді не сміялась вже протягом приблизно п'яти років. Але раптом (під час лікування — прим. редакції) відчула справжнє відчуття радості та щастя й світ став не темно-сірим, а радісним

Волонтерка дослідження

Під час свого дослідження науковці виділили три ділянки мозку, які можна було б стимулювати для лікування депресії.

Однак вони виявили, що сам процес дає результат лише тоді, коли нейростимуляція проводиться у певному психічному стані пацієнта. Протягом 10 днів волонтерці давали незначні дози струму, саме тоді коли вона їх потребувала — після цього вона шість тижнів не відчувала ніяких ознак депресії.

Читайте також: 😣 МОЗ склало поради, як боротись зі стресом під час пандемії

Аби депресія не повернулась, лікарі розробили схожу стимуляцію у вигляді мозкового імпланту, який надає нейростимуляцію за необхідності.

Наразі вчені планують розширити своє дослідження з більшою кількістю волонтерів, аби знайти єдину методику лікування, яку згодом можна буде публічно використовувати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...