Реклама

👍🏻 Винайшли браслет, що показує роботодавцям настрій співробітників

Такі браслети вже використовують у деяких компаніях.
Čytaty latynkoju
👍🏻 Винайшли браслет, що показує роботодавцям настрій співробітників
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👍🏻 Винайшли браслет, що показує роботодавцям настрій співробітників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Такі браслети вже використовують у деяких компаніях.

Браслет Moodbeam

Спершу може здатись, що Moodbeam це чергова варіація фітнес-трекера, однак цей браслет виконує дещо іншу функцію — за його допомогою можна дізнатись настрій співробітника. Про це повідомляє Platfor.ma.

Цей пристрій має дві кнопки: жовта — відповідає за гарне самопочуття; блакитна — означає, що людині зараз сумно чи немає настрою. Браслет Moodbeam використовують саме для роботи вдома, це допомагає підтримувати контакт зі співробітниками навіть на дистанції.

Роботодавець може переглянути настрій співробітників через спеціальний застосунок чи сайт. Там можна побачити настрої працівників та як вони змінюються.

Читайте також: 🤑 Капіталізація Xiaomi склала більш ніж $100 млрд

Таким чином можна виявити, для кого занадто багато роботи та зменшити її кількість. Або ж іноді достатньо просто поспілкуватись із людиною, аби покращити її самопочуття.

Кожен працівник може самостійно вирішувати, носити Moodbeam чи ні. Британська організація Brave Mind вже використовує такий пристрій, там вже відзначили його позитивний вплив на роботу.

Один із членів команди почувався незручно, боровся з величезним навантаженням і був розчарований тим, що відбувається. Це не те, що він повідомив би, і ми б не знали про це, якби не бачили даних

Педді Бертт, Представниця Brave Mind

Пристій можна придбати як для бізнесу, так і для себе — це дозволить контролювати свій настрій та відзначати певні його зміни за день. Придбати Moodbeam можна за посиланням. Вартість одного пристою становить £49.95 (приблизно 1 910₴). У комплекті йде браслет, декілька ремінців, зарядний пристрій та інструкція да ґаджета.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...