Реклама

🎵 В Україні проведуть міжнародний онлайн-форум музичної індустрії Selector PRO

Музичний форум Selector PRO вперше відбудеться в онлайн-форматі.
Čytaty latynkoju
🎵 В Україні проведуть міжнародний онлайн-форум музичної індустрії Selector PRO
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎵 В Україні проведуть міжнародний онлайн-форум музичної індустрії Selector PRO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Музичний форум Selector PRO вперше відбудеться в онлайн-форматі.

Форум музичної індустрії Selector PRO

12-14 лютого відбудеться міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO. На заході зустрінуться представники музичної індустрії з понад 15 країн для нетворкінгу, дискусій та семінарів у реальному часі.

Темою форуму стала «Відпустка для музики» (Gap Year for Music). Студенти зазвичай беруть відпустку у навчанні (Gap year), щоб перезарядитися, попрацювати над новими ідеями для майбутнього та розвиватись із новими силами. На думку організаторів заходу, саме так й треба сприймати культурну кризу через пандемію COVID-19. Через світовий карантин перенесли або навіть скасували найбільші музичні фестивалі, а виконавці не можуть проводити концерти. На Selector PRO шукатимуть нові шляхи відновлення культури у нових умовах.

На заході виступатимуть:

  • Рік Селмон (директор ATC Management, генеральний директор Driift, Велика Британія), який розповість про нещодавній успіх стрімінгів Лори Марлінг та шоу Idiot Prayer Ніка Кейва.
  • Юрій Базака (kontrabass promo, Україна) розповість, як за декілька тижнів організувати онлайн-фестиваль за участі міжнародних артистів та залучити понад 200 000 глядачів з різних куточків світу.
  • Ашот Данієлян (Ilkhom Rock Fest, Узбекистан) поділиться своїм досвідом міжкультурної співпраці попри обмеження, які для всіх нас встановив 2020 рік.

Читайте також: 🤩 DakhaBrakha, Хамерман знищує віруси, TVORCHI: хто увійшов до лонг-листу Aprize Music Awards

Серед інших подій, що відбуваються під час форуму: відкрита бесіда з Саллі-Енн Гросс (керівниця магістерського курсу з менеджменту в музичному бізнесі, Університет Вестмінстера, Велика Британія), у якій вона поділиться своїм великим досвідом в області охорони психічного здоров’я музикантів.

Кріс Кук (співзасновник та генеральний директор Complete Music Update, Велика Британія) проведе семінар зі створення надійних каналів надходження доходів у музичному бізнесі на основі своєї відомої книги Dissecting the Digital Dollar.

Інші заходи будуть присвячені розмовам про залучення аудиторії, ліцензування музики в аудіовізуальні твори, сталість музичної індустрії як в екологічному, так і в бізнес-розумінні.

Участь на форумі Selector PRO безкоштовна за попередньою реєстрацією за посиланням. Після реєстрації ви отримаєте ваші персональні дані для входу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...