Реклама

🏛 Нью-Йоркський музеї Метрополітен випустив застосунок з віртуальною екскурсією

Загалом можна переглянути понад 50 експозицій минулих століть і сучасних художників.
Čytaty latynkoju
🏛 Нью-Йоркський музеї Метрополітен випустив застосунок з віртуальною екскурсією
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏛 Нью-Йоркський музеї Метрополітен випустив застосунок з віртуальною екскурсією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Загалом можна переглянути понад 50 експозицій минулих століть і сучасних художників.

Музеї Метрополітен онлайн

Музей мистецтва Метрополітен є одним з найпопулярніших та найбільших музеїв у світі. За 2019 рік його відвідали майже шість з половиною мільйонів людей.

Заснували його у 1870 році в Нью-Йорку. Його фонд складається з більш ніж двох мільйонів експонатів, а вік деяких з них становить понад п’ять тисяч років. У Метрополітені представлені пам’ятки Стародавніх Єгипту, Греції та Риму, країн Західної Європи, Близького і Далекого Сходу.

Через спалах вірусу COVID-19 майже по всьому світові ввели стан карантину: люди дотримуються соціальної дистанції, самоізоляції, а майже усі великі заходи було або скасовано, або перенесено. Багато закладів зачинені під час карантину — багато музеїв наразі недоступні для відвідувачів, саме тому вони проводять багато своїх виставок онлайн.

Наприклад, італійська галерея виклала онлайн рідкісні ілюстрації з «Божественної комедії»? Італійська галерея виклала онлайн рідкісні ілюстрації з «Божественної комедії», Гаазька галерея запустила безкоштовні віртуальні екскурсії? Гаазька галерея запустила безкоштовні віртуальні екскурсії — перегляньте видатні твори Рембрандта, Нідерландський музей виклав у відкритий доступ понад 700 тисяч робіт? Нідерландський музей виклав у відкритий доступ понад 700 тисяч робіт — зображення можна вільно використовувати. А в Україні цю ініціативу підтримали Миколаївський художній музей?️ Миколаївський художній музей оцифрував понад 500 експонатів та Музей космонавтики імені Сергія Корольова? Створили онлайн-тур Музеєм космонавтики у Житомирі — туди Зеленський запрошує Ілона Маска.

Музей мистецтва Метрополітен також зробив доступними свої експонати онлайн за допомогою застосунку The Met Unframed. Це програма доповненої реальності з якою у вас буде доступ до галереї картин та інших всесвітньовідомих колекцій Метрополітену.

Аби завантажити застосунок необхідно перейти на сайт музею та просканувати QR-код. Віртуальну екскурсію супроводжує аудіогід. Загалом можна переглянути понад 50 експозицій минулих століть і сучасних художників.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...