Реклама

🎙 Чутки: Apple створить сервіс подкастів за передплатою

Це зможе скласти велику конкуренцію подкастам Spotify.
Čytaty latynkoju
🎙 Чутки: Apple створить сервіс подкастів за передплатою
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎙 Чутки: Apple створить сервіс подкастів за передплатою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це зможе скласти велику конкуренцію подкастам Spotify.

Подкасти Apple за передплатою

За інформацією джерел видання The Information, вже найближчим часом Apple зможе запустити сервіс подкастів за передплатою. Очікується, що програма подкастів, яка доступна й зараз, залишиться, а передплата буде доступною на ексклюзивні подкасти Apple.

Наразі вже відомо, що компанія веде перемовини з подкаст-студіями, які готові робити контент винятково для їхнього сервісу. Багато фахівців вважають, що таке рішення зможе скласти значну конкуренцію подкастам Spotify.

Нещодавно найбільший стрімінговий сервіс для прослуховування музики повідомив? Принц Гаррі та Меган Маркл робитимуть ексклюзивні подкасти для Spotify — підписали угоду, що він уклав контракт про ексклюзивні подкасти з Принцом Гаррі та Меган Маркл. Крім того, Spotify ще має подкасти з 44-им президентом США Бараком Обамою та його дружиною Мішель, актрисою Кім Кардашьян та коміком Джо Роганом.

Які саме подкасти випускатиме Apple й досі залишається загадкою. У Bloomberg також зазначають, що передплата може бути й у звичайних авторів. Тобто, самі подкастери зможуть робити свій контент доступним лише за оплату. Наразі подкасти Apple не мають монетизації й реклами, тому таке рішення дозолить авторам заробляти на своєму контенті.

У самій компанії відмовились коментувати чутки, а в The Information зазначили, що Apple ще можуть змінити своє рішення й все залишиться без змін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...