Реклама

🤭 У даркнеті продають вакцини проти COVID-19 за біткоїни

На даркнеті ціни за ліки є значно вищими — одна доза може коштувати від $250 до $1 000.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤭 У даркнеті продають вакцини проти COVID-19 за біткоїни
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤭 У даркнеті продають вакцини проти COVID-19 за біткоїни
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На даркнеті ціни за ліки є значно вищими — одна доза може коштувати від $250 до $1 000.

Вакцина проти COVID-19

У деяких країнах вже розпочалась?? 90-річна жінка першою отримала вакцину Pfizer проти COVID-19 вакцинація проти COVID-19. Наразі існує вже декілька дієвих вакцин, які масово використовують. Втім, зазвичай процес вакцинації населення відбувається у декілька етапів — спочатку група людей особливо вразливих до хвороби (старше населення та працівники соціальних і медичних установ), потім інші.

Деякі люди не хочуть чекати своєї черги та шукають методи отримати вакцину якомога скоріше. Вони навіть готові придбати ліки на заборонених ресурсах — даркнеті.

Наразі «на темному боці інтернету» є велика кількість людей, що продають «справжню вакцину проти COVID-19». На даркнеті ціни за ліки є значно вищими — одна доза може коштувати від $250 до $1 000. А повноцінної вакцинації необхідно ввести дві дози з певним проміжком у часі (здебільшого це 21 день).

Придбати вакцину можна лише за біткоїни, оскільки продавці не хочуть надавати свої деталі, бо ліки можуть бути отримані нелегально. Щоправда, це є лише оманою, оскільки жоден з покупців так і не отримав ліки. Ба більше, деякі люди зазначать, що за словами шахраїв необхідно приблизно 14 доз, аби вакцинуватись.

Процес виготовлення ліків проходить у декілька суворих етапів, тому вакцину та її кількість постійно контролюють.

Читайте також: 😈 «Я вкрав біткоїни 94-річного дідуся з Австралії» — як працюють онлайн-шахраї в Україні. Особистий досвід

Як проходить тестування вакцини

Спочатку, на доклінічній стадії тестування, випробовують вакцину на тваринах, аби перевірити вплив ліків на імунну систему.

Під час першої фази досліджень, можливу вакцину дають невеликій групі людей, щоб визначити безпечність препарату та відповідь організму на ліки.

На другому етапі вакцину випробовують на людях різних вікових категорій — дітях, дорослих та людях похилого віку. Важливість цього дослідження в тому, що ліки можуть викликати різну реакцію у людей, в залежності від їх віку. Окрім того, на цьому етапі аналізують кількість необхідного дозування та ефективність вакцини — ліки вважаються дієвими, якщо щонайменше 50% вакцинованих людей отримають позитивний результат.

На останньому, третьому етапі, участь у дослідженні вже беруть тисячі людей. Цей етап дослідження проходить з контрольною групою — людям дають плацебо, речовину, що немає лікувальних властивостей.

Надалі, якщо потенційна вакцина пройшла всі три етапи, то відбувається схвалення регуляторів кожної з країн. Вони вирішують, чи можна вводити препарат у виробництво. Під час пандемії вакцина може отримати дозвіл на екстрене використання ще до офіційного схвалення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...