Реклама

😇 Що Українці бажали один одному на Новий рік

Загалом було понад 9 000 різноманітних привітань на головній новорічній ялинці України.
Čytaty latynkoju
😇 Що Українці бажали один одному на Новий рік
  1. Головна
  2. Місто
  3. 😇 Що Українці бажали один одному на Новий рік
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Загалом було понад 9 000 різноманітних привітань на головній новорічній ялинці України.

Привітання з Новим роком у Києві

19 грудня стартував проєкт «Вітання звідусіль»? На головній новорічній площі України транслюватимуть побажання з усього світу — відкрито збір привітань — люди з усієї України могли залишити привітання до Нового року, яке транслювали на головній новорічній ялинці країни.

Протягом декількох секунд привітання відображалось на  дзвіниці Софійського собору за допомогою прожектора. Крім того, привітання можна було спостерігати у прямій трансляції на сайті.

За п’ять днів до проєкту долучилося понад 5 000 людей. Майже 60% вибрали побажання миру (31%) та здоров’я (28%). Ще 24% бажають любові, а інші 17% — добробуту.

Свої привітання на головній новорічній площі побачили понад 9 000 українців більш ніж з 40 країн світу, зокрема з Австрії, Німеччини, Великої Британії, Аргентини, Індії, Канади, США, Таїланду, Мексики, Нової Зеландії та інших країн.

Софія Київська не вперше стає місцем, на якому з’являються важливі повідомлення. Кияни залишали послання на її стінах ще з XI століття, і багато написів досі можна знайти на стінах собору. Місце проєкції як ніколи має значення, адже привертає увагу до нашої культурної та історичної спадщини, спонукає відчути зв’язок, що об’єднує українців, хоч би де вони тепер були

Неля Куковальська, Директорка Національного заповідника «Софія Київська»

Окрім вітань рідному місту, країні та всьому світу, на дзвіниці Софійського собору українці передавали теплі слова близьким, дивували рідних приємними новинами, освідчувалися в коханні, робили пропозиції руки та серця.

У будь-якому форматі «Вітання звідусіль» працюють для того, щоб попри будь-які обставини ви могли передати вітання тим, кого любите, — хоч би де ви тепер були, з будь-якої точки планети.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...