Реклама

😱 За романом «1984» Орвелла знімуть серіал

Очікується, що серіал складатиметься з п'яти серій.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😱 За романом «1984» Орвелла знімуть серіал
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 За романом «1984» Орвелла знімуть серіал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що серіал складатиметься з п'яти серій.

Серіал за романом «1984»

Як повідомляє Deadline, у США планують зняти мінісеріал за бестселером відомого британського письменника Джорджа Орвелла — романом антиутопією «1984». Серіал зробить незалежна кіностудія Wiip, головою якої є колишній керівник телеканалу ABC Пол Лі.

Наразі вже відомо, що студія отримала права на екранізацію п’єси Роберта Айка та Дункана Макміллана. Прем’єра вистави відбулась у 2013 році.

Постановка отримала багато схвальних відгуків завдяки реалістичності усіх жорстоких сцен, що точно передають атмосферу тоталітаризму та безвиході роману. Деякі глядачі навіть непритомніли під час вистави — настільки вони були приголомшені сценами реалістичними сценами катування.

Читайте також: ☄️ 8 найкращих фантастичних серіалів про космос — добірка

Про роман

Джордж Орвелл написав роман «1984» у 1948 році — він просто замінив місцями цифри, коли була створена книга. Книгу переклали 62 мовами й навіть попри те, що ця книга й досі заборонена в деяких країнах.

Це роман антиутопія, у якому панує про-тоталітарний світ та боротьба великих наддержав. Три країни — Океанія, Євразія та Остазія — ведуть нескінченну боротьбу один з одним за спірні території. Іноді вони домовляються про союз один з одним, аби перемогти іншого суперника, але врешті зраджують союзників. Таким чином спірні території просто переходять від країни до країни.

Тим часом кожна країна веде пропагандистську боротьбу зі своїми ворогами — населенню дають лише ту інформацію, яку необхідно знати. Усе знаходиться під жорстоким контролем. «Великий Брат» — прообраз влади, яка знає все, що відбувається.

Людей, що мають інші думки, утилізують, а будь-які шкідливі історичні згадки — змінюють. Цим займається «Відділ правди», в якому й працює головний герой Вінстон Сміт, котрий таємно не поділяє думок «Старшого Брата». Вінстон шукатиме правду у цьому світі та союзників, але у нього буде великий ворог, який може контролювати кожну його думку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...