Реклама

👨🏻‍🍳 Кожен третій українець готує за рецептами Євгена Клопотенка

Сайт кулінара посів перше місце у своїй категорії в Україні.
Čytaty latynkoju
👨🏻‍🍳 Кожен третій українець готує за рецептами Євгена Клопотенка
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👨🏻‍🍳 Кожен третій українець готує за рецептами Євгена Клопотенка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сайт кулінара посів перше місце у своїй категорії в Україні.

Популярність кулінара Євгена Клопотенко

У 2020 році 12 млн українців готували за рецептами кулінарного експерта Євгена Клопотенка. Саме стільки унікальних користувачів відвідали сайт klopotenko.com у пошуках порад із приготування різноманітних страв — це в чотири рази більше ніж у 2019 році.

Також у 2020 році у 2,5 раза зросли перегляди рецептів на YouTube-каналі Євгена Клопотенка. Як зазначає сам кулінар, наразі на його каналі 124 тисячі підписників, а його рецепти шукали з Таїланду, Катару, Південної Кореї, Нової Зеландії, В’єтнаму та навіть Французької Полінезії.

Рекордними для сайту стали квітень 2020 року, коли українці вправлялися у свої кулінарних навичках, перебуваючи в самоізоляції напередодні Великодня, та грудень, коли всі шукали гастрономічні цікавинки до новорічного столу.

Головна мета сайту klopotenko.com — показати, що кожен із нас може приготувати незвичайні страви зі звичайних продуктів. Для кулінарних шедеврів на вашій кухні не потрібні лобстери або устриці, складні техніки приготувань і багато часу. Достатньо лише бажання і фантазії. Будь-який, навіть звичайнісінький рецепт, можна подати по-новому, приготувати по-особливому. На моєму сайті ви знайдете сотні рецептів на кожен день, простих у приготуванні, доповнених фото, відео та кулінарними лайфхаками

Євген Клопотенко, Кулінарний експерт

За минулий рік на сайті було опубліковано понад 250 нових рецептів страв. З поміж 1 000 рецептів сайту klopotenko.com першість уже декілька років поспіль впевнено тримають сирники — саме цей рецепт українці шукають найчастіше.

Також серед рецептів, які користуються найбільшою популярністю, жульєн із куркою та грибами, яблучний пиріг на кефірі, сирна запіканка та домашній майонез.

Читайте також: 🤤 В Українських школах введуть меню для дітей за рецептом Євгена Клопотенка

А з лайфхаків найбільшу цікавість викликали поради з приготування кускусу.

Водночас щороку відчутно зростає інтерес до рецептів унікальних українських страв — верещаки, тетері, шпундри, гамули та інших. Щоби користувачам було легше їх знайти, на сайті було створено окремий розділ «Українська кухня», який уже налічує понад 50 рецептів національних страв.

Ми розвиваємо сайт рецептів klopotenko.com із 2016 року. Й із самого початку ми обрали напрям простих, доступних та зрозумілих рецептів для широкої аудиторії. У 2017 році ми вже почали готувати матеріали, керуючись насамперед аналітичними даними пошукових систем: додавали сезонність, рецепти для свят, нові рубрики та розділи. Саме завдяки комплексному підходу до створення рецептів, сайт став найпопулярнішим кулінарним ресурсом України

Олександра Фідкевич, Директорка проєктів Євгена Клопотенко

У планах команди на 2021 рік презентація оновленого сайту та запуск його англомовної версії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...