Реклама

😎 Стартап надсилає претендентам на роботу жорсткий диск з криптовалютним гаманцем — аби отримати посаду необхідно його зламати

З 150-200 претендентів лишень один міг розв'язати завдання та отримати роботу.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Стартап надсилає претендентам на роботу жорсткий диск з криптовалютним гаманцем — аби отримати посаду необхідно його зламати
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 Стартап надсилає претендентам на роботу жорсткий диск з криптовалютним гаманцем — аби отримати посаду необхідно його зламати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 150-200 претендентів лишень один міг розв'язати завдання та отримати роботу.

Випробовування з BTC-гаманцем

Стартап кібербезпеки Red Balloon Security має трішки незвичний спосіб найму нових співробітників — їм пропонують розшифрувати дані жорсткого диску, який має криптовалютний гаманець з 0,1337 BTC та GPS-координати для зустрічі з представником стартапу, про це повідомляє Business Insider.

Комплекти для тестування можуть отримати майже всі охочі, хто залишив заявку.

А аби кандидати не ділились своїми рішеннями завдання, Red Balloon Security регулярно змінюють частини тесту — кожне випробовування є унікальним.

У компанії пояснили, що ця перевірка дозволяє дізнатись, чи має кандидат необхідні навички для роботи. Вони зазначили, що для такого завдання необхідні знання, які не отримаєш в університеті й необхідно мати неабиякий хист до того, що робиш.

Тести можуть проходити одразу безліч кандидатів, однак криптовалюту отримає лише найшвидший, оскільки біткоїн-гаманець один на всіх охочих.

Читайте також: 🤑 Користувач знайшов свою стару схованку зі 127 BTC, про яку він забув майже 9 років тому

Загалом претенденти на роботу можуть отримати 0,1337 BTC — з розрахунку стартапу цю суму можна буде витратити на квиток до Нью-Йорка на співбесіду.

Цю кількість криптовалюти обрали невипадково, оскільки число 1337 серед хакерів означає leet — скорочення від слова elite (англ. «еліта»).

Як повідомили у самій компанії, що зі 150-200 тестів лишень один претендент міг розв’язати всі завдання. Наразі у Red Balloon Security є 29 співробітників, шестеро з яких отримали роботу саме завдяки такому випробовуванню.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...