Реклама

❤️ 10 крутих спецпроєктів Na chasi у 2020 році

У 2020 році Na chasi випустили понад 40 партнерських матеріалів з десятками брендів. Сьогодні ми пропонуємо згадати 10 найяскравіших спецпроєктів.
Čytaty latynkoju
❤️ 10 крутих спецпроєктів Na chasi у 2020 році
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. ❤️ 10 крутих спецпроєктів Na chasi у 2020 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У 2020 році Na chasi випустили понад 40 партнерських матеріалів з десятками брендів. Сьогодні ми пропонуємо згадати 10 найяскравіших спецпроєктів.
? Чверть століття разом з PlayStation

В Україні слова «консоль» і PlayStation — вже фактично синоніми. Na chasi разом з PlayStation пригадали, з чого все починалося 26 років тому, як ми зростали разом з консоллю, і доленосні рішення, які створили майбутнє геймінгу.

♻️ Цикл матеріалів про Green Deal

У грудні 2019 року Єврокомісія представила світу програму перетворення Європи на по-справжньому зелений континент — European Green Deal. У циклі з трьох матеріалів Na chasi разом з ДТЕК просто і доступно розповідають, що це за програма, як вона вплине на бізнес та життя українців.

⚽️ Спецпроєкт «Помилитися аби виграти» з Parimatch

«Помилитися аби виграти» — спецпроєкт Parimatch та Na chasi, який розпочався у 2020 році та продовжуватиметься цього року. У межах проєкту представники українського спорту розповідають про те, з чим свого часу не впоралися і які життєві уроки засвоїли зі своїх невдач.

?? Цикл матеріалів про програму «Креативна Європа»

У циклі матеріалів Na chasi разом з програмою ЄС «Креативна Європа» розповіли все, що відомо про програму та що треба зробити, щоб отримати фінансування на свій проєкт.

? Цикл матеріалів з О.Bank

Na chasi разом з О.Bank підготували цикл матеріалів з порадами, як витрачати гроші раціонально, не змінюючи спосіб життя. Після прочитання лонгріду можна пройти два тести: наскільки ви фінансово грамотні, а також дізнатися свій фінансовий вік.

? Цикл матеріалів з Enjoy the Wood

Na chasi разом з брендом Enjoy the Wood підготували шість матеріалів, у яких розповіли, як українській компанії успішно продавати на закордонному ринку, як правильно влаштувати офіс компанії, а також розкрили секрети успішної кампанії на Kickstarter тощо.

? Експеримент редакції. Що дешевше — таксі чи власне авто

Київ входить у десятку найбільших міст Європи. У таких умовах проблема логістики завжди стоїть гостро. Na chasi з’ясували з брендом Cab, як вигідніше пересуватися містом — на таксі чи купувати власне авто.

? Тест: Чи зможете ви самостійно облаштувати квартиру без дизайнера

Облаштувати затишне помешкання, до якого хотілося б повертатися, задача не з простих, але все ж її можна вирішити самостійно. Na chasi разом з JYSK підготували тест, у якому відвідувачі перевірили, чи зможуть вони спланувати інтер’єр домівки самостійно.

?? Чи можна вивчити англійську мову лише за допомогою мобільних застосунків

Na chasi разом з EnglishDom з’ясували, наскільки формат навчання у EdTech-сервісах є ефективним та скільки на це потрібно часу. У цьому нам допомогли реальні користувачі таких сервісів, а також освітня експертка.

❤️ День закоханих: 5 способів затишно провести 14 лютого з другою половинкою

Обрати подарунок коханій людині — це ще півсправи. Набагато важливіше розпланувати цей день так, щоб він запам’ятався надовго. Якщо ваша фантазія залишилася на роботі або розчинилася у водоспаді буденних турбот, Na chasi разом з Raketa пропонують 5 сценаріїв, які допоможуть незабутньо провести 14 лютого.

Усі наші спецпроєкти можна подивитися за посиланням.

Якщо вас зацікавила співпраця з Na chasi, заповніть рекламний бриф або напишіть на пошту: [email protected].

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...