Реклама

🥰 Студія Ghibli випустить артбук з роботами Хаяо Міядзакі

Наразі вже можна оформити попереднє замовлення.
Čytaty latynkoju
🥰 Студія Ghibli випустить артбук з роботами Хаяо Міядзакі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥰 Студія Ghibli випустить артбук з роботами Хаяо Міядзакі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже можна оформити попереднє замовлення.

Артбук Хаяо Міядзакі

Музей студії Ghibli в Токіо випустить артбук з унікальними ілюстраціями та ескізами художника Хаяо Міядзакі. Усі роботи, представлені в книзі, створені протягом 2001-2020 років.

Загалом книга складатиметься з 900 малюнків — деякі з мультфільмів, деякі з нарисів нереалізованих проєктів та просто замальовки робочих процесів студії.

Крім того, артбук матиме інтерв’ю з продюсером Тошіо Сузукі, який є помічником та другом Хаяо Міядзакі протягом багатьох років.

Наразі вже можна оформити попереднє замовлення книги, реліз запланований на березень цього року. Її вартість складає 25 000 японських єн — це приблизно 6 950₴.

Про студію

Японський мультиплікатор Хаяо Міядзакі заснував студію в 1983 році. Студія відома по всьому світові завдяки своєму унікальному стилю анімації – кожен елемент є максимально деталізованим та яскравим.

Читайте також: 😲 Користь карантину: 5 історій про самоізоляцію видатних людей за власним бажанням

Завдяки фільму «Мій сусід Тоторо» студія стала всесвітньо відомою, а головний персонаж мультику — дух лісу Тоторо — символом Ghibli.

Наразі студія має більш ніж 20 повнометражних та декілька десятків короткометражних стрічок. Багато критиків особливо виділяють атмосферу студії. 2002-го року фільм «Віднесені привидами» отримав премію «Оскар» у категорії «Найкращий анімаційний повнометражний фільм», а його касовий збір склав понад $274 мільйони.

Наразі переглянути всі фільми студії можна на Netflix. Всього на платформі є 21 стрічка перекладена 20 мовами та ще 28 мов на вибір у субтитрах.

Особливий стиль

Багато митців намагаються відтворити фірмовий стиль студії у своїх ілюстраціях. Наприклад, художниця @comfycorduroy поділилась у своєму Twitter-акаунті малюнками за грою Legend of Zelda.

Також без уваги не залишилась серія  ігор Last of Us. У Instagram @theminchodan можна переглянути багато малюнків присвячених грі у стилі студії Ghibli.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...