Реклама

🤓 Як українці вивчали англійську мову у 2020 році. Найчастіше вчили Ганна з Олександром у середу ввечері

Найчастіше англійську онлайн вчили IT фахівці, а після них представники інших креативних індустрій та бізнесу.
Čytaty latynkoju
🤓 Як українці вивчали англійську мову у 2020 році. Найчастіше вчили Ганна з Олександром у середу ввечері
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤓 Як українці вивчали англійську мову у 2020 році. Найчастіше вчили Ганна з Олександром у середу ввечері
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найчастіше англійську онлайн вчили IT фахівці, а після них представники інших креативних індустрій та бізнесу.

Англійська мова в Україні

За статистикою онлайн-школи EnglishDom, українці, які вивчали англійську у 2020 році, у середньому займалися 16 годин на місяць. З них сім годин припадає на уроки, і ще дев’ять годин — на самостійне виконання домашніх завдань.

Найактивніше освоювали англійську студенти у віці від 25 до 34 років — 40%. Трохи менше молодь від 18 до 24 років — 30%, удвічі менше люди з 35 до 44 років — 15%.

Жінки вчили англійську майже вдвічі більше, ніж чоловіки — 65% проти 35%. Найпопулярніше жіноче ім’я серед студентів — Ганна, серед чоловіків — Олександр.

Читайте також: 📱 Особистий досвід: чи можна вивчити англійську мову лише за допомогою мобільних застосунків

У 2020 році українці в п’ять разів частіше обирали викладачем жінку, ніж чоловіка. Водночас 52% бажали, щоби викладачка чи викладач були молодше 30 років, 39% віддали перевагу вікові від 30 до 40 років, та лише 9% обирали вік понад 40 років.

За характером викладача: 54% студентів обирали «активного», 46% — «спокійного». У парі «строгий чи лояльний» також невелика перевага в «лояльного» — 53%. Цікаво, що між «веселим» та «серйозним» викладачем рідше обирають фанового — 38% проти 62%.

Останніми роками пік активності студентів у навчанні був у жовтні, листопаді. Але цього року він збігся з впровадженням карантину — у квітні ми зафіксували сплеск активності студентів удвічі. Абсолютною рекордсменкою з англійської стала 26-ти річна харків’янка. У 2020 році вона відвідала 628 онлайн-занять на нашій цифровій платформі, це по 1,7 уроку щодня без вихідних. 2020 рік додав чимало турбот, але водночас навчив нас розвиватися по-новому

Максим Сундалов, Співзасновник та керівник онлайн-школи EnglishDom

За статистикою, 60% уроків українці проходили в будні, 40% — на вихідних. Найпопулярніший день для занять — середа, а час — з 19:00 до 21:00 в будні та з 12:00 до 13:00 на вихідних.

Найчастіше англійську онлайн вчили: IT фахівці — 28%, представники інших креативних індустрій та бізнесу — 23%, працівники сфери обслуговування — 7%, освітяни та держслужбовці — 5%.

Скористатись послугами онлайн-школи EnglishDom можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...