Реклама

😎 Криптовалюти потрапили до переліку найприбутковіших інвестицій 2021 року 

Особливо на ринок криптовалют вплинуло нещодавнє ралі біткоїну — вартість однієї монети досягала більш ніж $28 тисяч.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Криптовалюти потрапили до переліку найприбутковіших інвестицій 2021 року 
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 Криптовалюти потрапили до переліку найприбутковіших інвестицій 2021 року 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Особливо на ринок криптовалют вплинуло нещодавнє ралі біткоїну — вартість однієї монети досягала більш ніж $28 тисяч.

Криптовалюти та інвестиції

За даними Morningstar, кращим фондом року став Grayscale Ethereum Trust, орієнтований на інвестиції в Ethereum, другою за величиною криптовалюту. Цього року інвестори фонду отримали 333,7% прибутку.

У компанії CoinShares відзначають, що зростання прибутку сприяло ралі на ринку криптовалют — цього тижня біткоїн досяг нового історичного максимуму (понад $28 тисяч), а з ним і Etherum (більш ніж $750 за один токен).

Такий попит був обумовлений роздрібними інвесторами. Сукупна вартість активів, вкладених в криптовалютні фонди, досягла рекордних $15 мільярдів в порівнянні з $2,57 мільярда наприкінці 2019 року.

А криптоаналітик PlanB вважає, що вже протягом наступного року біткоїн перебуватиме загалом у бичій межі — вартість біткоїна буде більшати. Він передбачає зростання вартості криптовалюти в 10 та навіть 20 разів.

Читайте також: 📈 Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд

Збільшення вартості біткоїна

PlanB як розробник технології stock-to-flow — наразі це одна з найпопулярніших моделей оцінки біткоїна. Ця модель базується на співвідношенні резервів до нових інвестицій.

Свою думку про майбутнє крипторинку він висловив у інтерв’ю SALT Talks. За словами голандського інвестора ціна одного токена може досягнути $300 000.

Якщо ви переглянете траєкторію того, що було у нас протягом останніх 10 років, то логічно очікувати, що вартість біткоїна становитиме ще 10х чи 20х. Таким чином, до Різдва наступного року він займе північне положення — до $100 000, а може й $300 000

PlanB, Криптоаналітик

PlanB визнає, що його передбачення може бути занадто позитивним, однак він також зазначив, що протягом цього року вартість біткоїна збільшилась у три рази — й буде надалі збільшуватись.

Аналітик назвав дефіцит пропозиції біткоїна та фіксовану емісію основними каталізаторами збільшення цін у доповнення до регулярного халвінгу? Що таке халвінг біткоїна та як ринок криптовалют зміниться після 11 травня (оновлено).

Дефіцитні активи мають більшу цінність, аніж ті, що є у достатку. Біткоїн — це абсолютно дефіцитний актив №1. Ви не можете змінити його пропозицію навіть якщо його ціна падає. І це математично запрограмовано у коді, що є унікальним

PlanB, Криптоаналітик

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...