Реклама

Товари для дому онлайн

Все що потрібно — зайти на сайт, спокійно обрати потрібні товари та чекати на замовлення. Замовлення доставляються протягом 90 хвилин з моменту підтвердження, крім того, можна запланувати отримання на зручний час або ж забрати самостійно прямо зі складу онлайн-супермаркету.
Čytaty latynkoju
Товари для дому онлайн
  1. Головна
  2. Новини
  3. Товари для дому онлайн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Все що потрібно — зайти на сайт, спокійно обрати потрібні товари та чекати на замовлення. Замовлення доставляються протягом 90 хвилин з моменту підтвердження, крім того, можна запланувати отримання на зручний час або ж забрати самостійно прямо зі складу онлайн-супермаркету.

Дім — головне місце для кожної людини. При проводимо там свій час щодня. Всім хочеться, або його місце проживання виглядало красиво та охайно. Підтримувати чистоту в домі просто, якщо мати в арсеналі всі необхідні товари для прибирання та боротьби з різноманітними забрудненнями.

На що звертати увагу при виборі товарів?

Класифікація:

  • За формою: рідкі, у вигляді порошку, гелі, капсули на інші.
  • За призначенням: хімія для прання, миття посуду, очищення поверхонь, догляду за меблями, одягом, взуттям.
  • За способом дії: антибактеріальна, що полірує, для видалення плям та з пом’якшенням води.
  • За складом: синтетична та органічна.

Обов’язково звертайте увагу на склад товарів. Дивіться, які інгредієнти там містяться. Екологічні продукти не мають містити агресивні компоненти, барвники та ароматизатори. Уникайте товарів із додаванням хлору та формальдегіду. Ці компоненти негативно впливають на дихальну систему, органи зору, шкодять шкірі.

Неякісні побутові товари можуть не тільки зашкодити вашому будинку та речам, а і викликати алергічну реакцію та навіть спричинити проблеми зі здоров’ям. Тому рекомендуємо уважно та відповідально підходити до вибору товарів для дому, аби прибирання було якісним та безпечним.

Де замовити товари для дому?

У звичайному супермаркеті просто не можливо за раз винести всі ці важкі банки з рідинами та пакети з порошками. Доставка товарів для дому https://foodex24.com/ua/category/tovari-dlya-domu значно скоротить час на поїздку в супермаркет, крім того це безпечний спосіб вибору необхідних товарів в одному місці. Всі товари побутової хімії ви можете знайти в онлайн-супермаркеті Foodex24. В асортименті супермаркету є все:

  • Паперові вироби — серветки в економних упаковках, туалетний папір та різноманітні губки;
  • Господарські товари — пакети для сміття, зубочистики, пергамент, рукавички, харчову плівку, серветки для прибирання, скребки та інше.
  • Побутову хімію — капсули, порошки, пом’якшувачі та ополіскувачі для прання, мило, рідини для очищення поверхонь, дзеркал та скла, засоби для миття посуду, стін та підлоги.

Чому саме Foodex24?

Все що потрібно — зайти на сайт, спокійно обрати потрібні товари та чекати на замовлення. Замовлення доставляються протягом 90 хвилин з моменту підтвердження, крім того, можна запланувати отримання на зручний час або ж забрати самостійно прямо зі складу онлайн-супермаркету.  На відміну від інших сервісів доставки продуктів, Foodex24:

  • Має власний склад, тому пропонує найсвіжіші продукти прямісінько від постачальника
  • Доставляє замовлення за 90 хвилин за будь-яких умов
  • Має більш ніж 3000 видів продуктів, напоїв та засобів гігієни, аби ви могли купити все в одному місці
  • Не обмежує щодо об’єму та мінімальної суми замовлення
  • Охоплює територію в радіусі 20 км від Києва

Замовляйте товари онлайн та економте свій час 🙂

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...