Реклама

🧐 У 2021 році інституційні інвестори перейдуть на Ethereum

Вже наступного року ситуація в інвестиційній сфері може докорінно змінитись, що вплине на популярність криптовалют та їхню ціну.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧐 У 2021 році інституційні інвестори перейдуть на Ethereum
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🧐 У 2021 році інституційні інвестори перейдуть на Ethereum
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже наступного року ситуація в інвестиційній сфері може докорінно змінитись, що вплине на популярність криптовалют та їхню ціну.

Ethereum у 2021 році

Цього року біткоїн мав великий попит — він подорожчав у 10 разів за 9 місяців.

На час створення цього допису його вартість складає майже $27 тисяч. Інвестиційна компанія Wells Fargo назвала біткоїн найкращим інвестиційним активом.

Втім, на думку головного аналітика компанії Messari Раяна Уоткінса, вже наступного року ситуація може докорінно змінитись й перше місце за великими інвестиціями отримає саме Ethereum.

Як він зазначив, цьому дуже посприяє запуск ETH-ф’ючерсів на СМЕ (Чиказькій товарній біржі) — це є прямим показником популярності криптовалюти серед великих інвесторів.

Крім того, запуск нової мережі Ethereum 2.0? Ethereum 2.0: чого очікувати від нової версії розповів Віталік Бутерін — покращення пропускної здатності впливає на попит користувачів та звертає загальну увагу на розвиток криптовалют.

Читайте також: 🔮 Розумний Ефір: розбираємось, що таке Ефіріум

Популярність криптовалют

Як повідомив генеральний директор криптобіржі Ripple Бред Ґарлінгхаус, інституційні інвестори дедалі більше цікавляться криптовалютами. Такий різкий попит обумовлений зростанням ринку за останній час — все більше великих підприємців інвестують в криптовалюти.

Окрім того, криптовалюти є значно зручнішими для великих операцій, аніж традиційні банки. Задля прикладу Бред Гарлінгхаус використав біткоїн та XRP — третій за популярністю токен.

?s=20

За його словами криптовалюти більш захищені від інфляції, аніж звичайні гроші — тому так безпечніше зберігати свої фінанси. А XRP є дуже швидким в обробках транзакцій — лишень 10 секунд. А комісія за його переказ складає менш ніж $0,01.

За допомогою XRP банки та інші установи можуть надсилати фіатну валюту в іншу країну, не чекаючи годин або навіть днів. Щобільше, передача обробляється з меншими ризиками нестабільності, і це дешевше, ніж інші рішення.

Інституційні інвестори намагаються збільшити свою присутність на криптовалютному ринку. Наприклад, Square та MicroStrategy придбали BTC на кілька мільйонів доларів. А нещодавно кількість біткоїн-китів досягла історичного максимуму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...