Реклама

WMS-система від компанії UIS — ідеальне рішення для будь-якого складу

Злагоджена робота складу — основа ефективної роботи цілого підприємства.
Čytaty latynkoju
WMS-система від компанії UIS — ідеальне рішення для будь-якого складу
  1. Головна
  2. Техно
  3. WMS-система від компанії UIS — ідеальне рішення для будь-якого складу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Злагоджена робота складу — основа ефективної роботи цілого підприємства.

Якщо склад працює злагоджено, оптимально використовується кожен його сантиметр, а завантаження, розміщення та відвантаження товару відбувається точно, то й показники роботи компанії завжди будуть на висоті. Щоб бути незалежним від людського фактора варто впроваджувати нові рішення, одним з яких є система — WMS.

WMS-система: коротка характеристика

WMS (Warehouse Management System) — це сучасне програмне забезпечення, основне призначення якого повністю перейняти на себе контроль за складом та роботою складських працівників. Це принципово нове і сучасне рішення, котре вже використовують провідні компанії світу. В Україні подібне програмне забезпечення розробляють та впроваджують в дію у компанії UIS https://uislab.com.

Така система в рази спрощує роботу на складі, допомагає робити всі операції швидше і точніше на 99%, мінімізує потребу у людському ресурсі мінімум на 30% та допомагає уникнути маси неточностей або помилок при інвентаризації, тощо. Також, із впровадженням WMS можна збільшити ємність приміщення на 10-15%, адже система підкаже, як краще використати площу, щоб оптимально розмістити весь товар, обладнання, різноманітні механізми, тощо.

Якщо коротко описувати функціональність WMS-системи, то це:

  • Повна автоматизація роботи складу;
  • Управління всіма бізнес-процесами, що стосуються організації роботи складу;
  • Контроль виконання таких операцій, як завантаження товару, переміщення в межах одного приміщення чи в зовсім інше. Зберігання товару, його комплектація та відвантаження.

WMS інтегрується з ERP, завдяки чому перед керівником завжди буде актуальна і чітка інформація стосовно всіх складських операцій.

WMS-система від компанії UIS: переваги розробника

Перед тим, як впроваджувати на підприємстві різноманітні сучасні системи, потрібно серйозно підійти до вибору розробників. Успішність такої інвестиції напряму залежить від компанії, котра надає послугу. Компанія UIS є лідером на українському ринку, а їхні продукти виділяються низкою переваг.

Зокрема, ось чому системи — WMS від UIS заслуговують особливої уваги:

  1. Швидка окупність. Вже через кілька місяців, підприємець отримає назад всю інвестовану суму коштів та почне отримувати безпосередньо дохід;
  2. Система побудована на Oracle, що гарантує їй відмінну відмовостійкість;
  3. Система WMS від UIS чудово працює на будь-яких гаджетах в незалежності від операційної системи та новизни і потужності техніки;
  4. Дане програмне забезпечення допомагає відмінно впоратися з такими проблемами, як недостачі, прострочений товар, тощо.
  5. Якщо компанія часто стикається з такою проблемою, як невчасна доставка товару замовникам, то це добряче псує їхню репутацію і може поставити під загрозу вигідну співпрацю. З WMS — системою і цей пункт буде під контролем.
  6. Простота в користуванні. Розробники подбали про максимально зручний інтерфейс, а щоб почати роботу з системою потрібно пройти всього лиш годинний інструктаж.
  7. Ну і ключова перевага компанії UIS, це те, що вони пропонують WMS на умовах SaaS. Тобто ви користуєтесь системою сплачуючи за це фіксований щомісячний платіж при цьому не купуючи повністю все ПЗ. Це доволі зручно, а ще економічно вигідно.

Забудьте про постійні недостачі, паперову волокнину та застарілі рішення. WMS-система — це те краще майбутнє, що можливе вже сьогодні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...