Реклама

📦 Uber запускає доставку речей Києвом — Connect

Ця функція безконтактної доставки економить час людей і мінімізує необхідність виїжджати за межі місця знаходження, щоб відправити або отримати посилку.
Čytaty latynkoju
📦 Uber запускає доставку речей Києвом — Connect
  1. Головна
  2. Місто
  3. 📦 Uber запускає доставку речей Києвом — Connect
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ця функція безконтактної доставки економить час людей і мінімізує необхідність виїжджати за межі місця знаходження, щоб відправити або отримати посилку.

Uber Connect

Connect — це сервіс доставки речей та товарів від Uber. За допомогою нової функції користувачі можуть відправляти необхідні й важливі посилки родині та друзям.

Це рішення для безконтактної доставки в той же день, що допомагає людям залишатися на зв’язку. Будь то пакет продуктів або необхідних речей для близької людини, настільна гра на день народження друга та багато інших речей.

Як це працює:

  • Підготуйте посилку
  • Натисніть позначку «Пакунок» в застосунку Uber
  • Укажіть відомості про отримувача та місце доставки й замовте сервіс Uber Connect
  • Коли водій прибуде, покладіть пакунок в авто.
  • Поділіться статусом поїздки з кількістю до 5 осіб у вашому списку контактів. Якщо це не подарунок-сюрприз, один із зазначених людей повинен бути одержувачем, щоб він міг легко відстежувати хід доставки

Читайте також: 🤑 Uber запускає передплату на Uber Shuttle зі знижками до 70%

Подібно до поїздок за запитом, відправники зможуть продовжувати відслідковувати процес доставки до моменту отримання, в дорозі й при відправці, а також поділитися статусом доставки з адресатом посилки.

Як і в разі будь-якої поїздки UberX, вартість розраховується на основі найбільш точної оцінки часу і відстані, яка застосовується до вашого маршруту.

Під час цієї кризи ми шукали нові способи, за допомогою яких наша платформа може допомогти в переміщенні необхідних товарів для підприємств і споживачів, одночасно надаючи нові можливості заробітку для водіїв. За допомогою Uber Connect ми хочемо адаптувати наші технології для задоволення потреб громад, що змінюються

Георгій Соколянський, Глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі

Під час доставки дотримуються усіх правил гігієни — водії мають засоби особистого захисту, зберігають соціальну дистанцію та дезінфікують сумки для доставки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...