Реклама

🎁 Що подарувати на Новий рік 2021: обираємо подарунки друзям та рідним

Щороку ми з нетерпінням очікуємо останніх тижнів грудня, аби насолодитися приємними різдвяними та новорічними клопотами: прикрасити ялинку, купити необхідні продукти для новорічного та різдвяного столу, а також підготувати подарунки для рідних та близьких. Якщо ви їх ще не придбали, читайте нашу підбірку подарунків з корисними та приємними варіантами.
Čytaty latynkoju
🎁 Що подарувати на Новий рік 2021: обираємо подарунки друзям та рідним
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🎁 Що подарувати на Новий рік 2021: обираємо подарунки друзям та рідним
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щороку ми з нетерпінням очікуємо останніх тижнів грудня, аби насолодитися приємними різдвяними та новорічними клопотами: прикрасити ялинку, купити необхідні продукти для новорічного та різдвяного столу, а також підготувати подарунки для рідних та близьких. Якщо ви їх ще не придбали, читайте нашу підбірку подарунків з корисними та приємними варіантами.
Смартфон

Розпочнемо підбірку зі стильного та універсального подарунка — смартфону Galaxy A31. За його допомогою ви зможете грати в улюблені ігри чи переглядати різні відеоблоги на екрані розміром 6,4 дюйма, який надає ще більше простору для геймінгу, прямих трансляцій і фотографій завдяки технології sAMOLED.

Досконалі чотири камери дозволять вам зобразити на фотокартках всю магію ночі, найкращі краєвиди широкого плану або передати дива світу у найдрібніших текстурах та деталях. Створити художній ефект розмиття фону допоможе датчик глибини різкості, а посилити виразність знімків — Live Focus.

Смартфон Samsung Galaxy A31

Створений для активних людей, Galaxy A31 отримав акумулятор на 5000 мА*год, з яким ви зможете зануритися у розваги та геймінг на весь день. Придбати смартфон можна у трьох кольорах: чорному, білому та червоному.

Мотивуючі подарунки від 1dea.me

Свята ще не розпочалися, а ви вже ставите собі запитання: чим зайнятися, коли всі салати будуть з’їдені, а «Гаррі Поттер» переглянутий?

Український бренд надихаючих дизайнерських подарунків 1dea.me має відповідь, і не одну. Для домашніх посиденьок і карантинних буднів або на подарунок близьким під ялинку ви знайдете велику кількість класних речей.

Скретч-карта Travel Map

На фото скретч-карта Travel Map Моя рідна Україна

Скретч-карти світу та України, скретч-постери зі списком #100СПРАВ для закоханих або #100СПРАВ вдома, зоряні карти і ростоміри для дітей. Secret Santa, Святого Миколая, Новий рік чи просто так? Подарунок знайдеться для будь-якого приводу та віку.

Гриль TEFAL

Гриль від TEFAL  дозволяє готувати без додавання олії чи інших жирів, зберігаючи вітаміни та корисні мікроелементи. Тож це класний подарунок для ваших близьких та друзів, які дотримуються правильного харчування.

Завдяки запатентованій програмі, гриль Tefal самостійно визначає та встановлює необхідний час і температуру приготування, беручи до розрахунку товщину, розмір та кількість продуктів на пластині. Гриль може обрати одну з шести автоматичних програм (бургер, птиця, сендвіч, сосиски, м’ясо, риба) або програму розморожування.

Гриль TEFAL

Додатковий ручний режим налаштування температури дозволить готувати всі продукти, включаючи фрукти та овочі. Спеціальний світловий індикатор допомагає стежити за процесом приготування і прожарювання, а пластини з антипригарним покриттям, встановлені під кутом, забезпечують стікання жиру в лоток.

Дерев'яні пазли від PuzzleUp

PuzzleUp — це новий проєкт компанії EnjoyTheWood™, створений родиною Фостенко. Пазли виготовлені з березової фанери та створені, щоб весело і невимушено проводити час в колі родини або друзів. Також це відмінний варіант, щоб провести час наодинці з собою.

Дерев’яні пазли із зображенням Провансу чи Ніагарського водоспаду легко перенесуть вас в інший куточок світу, пазли із категорії мистецтво доторкнуть вас до шедеврів «Мони Лізи» та «Зоряної ночі», а деякі пазли навіть піднімуть вас у космос. Усі деталі пазлів відрізняються один від одного, а фінальне зображення перетворюється на картину, яку не просто можна, а потрібно розмістити на одній зі стін вашої квартири, будинку чи офісу.

PuzzleUp також може створити унікальний пазл із зображенням, яке Ви надасте. Наприклад, сімейна фотографія або пам’ятні моменти з подорожей.

А ще це перші пазли із додатковою реальністю. За допомогою застосунку, ви зможете побачити неймовірні місця за тематикою пазла, що зібрали, а також дізнатися кілька пізнавальних фактів.

Засоби для догляду та косметика в EVA

Ще одним вдалим новорічним подарунком для близьких буде косметика, яку можна придбати у магазині EVA. До того ж напередодні свят на покупців чекають знижки в EVA на засоби для догляду за обличчям та тілом, а також на декоративну косметику від найкращих брендів.

Класним та універсальним подарунком також стануть парфумована та туалетна вода. Їх можна подарувати як рідним і друзям, так і колегам. Головне — правильно підібрати аромат, що не важко, враховуючи величезний вибір у магазині EVA.

Декоративна косметика на Новий рік

Додати атмосфери Нового року у домівці допоможуть парфуми для дому та свічки, які наповнюють простір пахощами пряничного будинку, мандаринів та ялинки.

Якщо ви не впевнені, що саме обрати, можна придбати Black Beauty Box — лімітовану колекцію б’юті-боксів, створених у колаборації з блогерами. У Beauty Box ви знайдете весь комплект улюблених засобів б’юті-блогерів для повсякденного догляду за собою і прекрасного макіяжу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...