Реклама

😎 Через декілька років біткоїнами буде користуватися кожен сьомий

Для масової популярності криптовалют необхідно два фактори.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Через декілька років біткоїнами буде користуватися кожен сьомий
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 Через декілька років біткоїнами буде користуватися кожен сьомий
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для масової популярності криптовалют необхідно два фактори.

Попит на біткоїни

Як повідомив у інтерв’ю Bloomberg генеральний партнер Blockchain Capital Спенсер Боґарт, вже у найближчому майбутньому загальна кількість користувачів біткоїну становитиме більш ніж 1 мільярд.

Аби криптовалюта стала такою популярною, необхідно два фактори:

  • Такі компанії як PayPal, Square та інші вже звичні для всіх фінансові установи, спрощують процес операцій з криптовалютами — якщо великі компанії нададуть доступ до криптовалют на своїх платформах, то це приверне велику кількість звичайних користувачів.
  • Лояльність влади та регуляторів до криптовалюти. Якщо уряди країн встановлять єдині правила для регулювання сфери криптовалют, то дуже швидко з’являтимуться нові технології вже в існуючих системах — біткоїн та інші токени будуть доступні для будь-яких операцій.

Крім того, Спенсер Боґарт зазначив, що вже зараз, попри відсутність необхідного регулювання, інституційні інвестори дедалі більше звертаються до криптовалют.

Активність інституційних інвесторів різко зросла — це можна легко побачити на шпальтах усіх газет. Однак немає такого попиту у роздрібному сегменті. Наприклад, в соцмережах індикатори показують малий інтерес у користувачів

Спенсер Боґарт, Генеральний партнер Blockchain Capital
Читайте також: 📄 Німеччина легалізувала цінні папери на базі блокчейну — нові можливості

Криптовалюти та інституційні інвестори

Як повідомив? Компанія MassMutual інвестувала $100 мільйонів у біткоїни генеральний директор криптобіржі Ripple Бред Ґарлінгхаус, інституційні інвестори дедалі більше цікавляться криптовалютами. Такий різкий попит обумовлений зростанням ринку за останній час — все більше великих підприємців інвестують в криптовалюти.

Окрім того, криптовалюти є значно зручнішими для великих операцій, аніж традиційні банки. Задля прикладу Бред Гарлінгхаус використав біткоїн та XRP — третій за популярністю токен.

?s=20

За його словами криптовалюти більш захищені від інфляції, аніж звичайні гроші — тому так безпечніше зберігати свої фінанси. А XRP є дуже швидким в обробках транзакцій — лишень 10 секунд. А комісія за його переказ складає менш ніж $0,01.

За допомогою XRP банки та інші установи можуть надсилати фіатну валюту в іншу країну, не чекаючи годин або навіть днів. Щобільше, передача обробляється з меншими ризиками нестабільності, і це дешевше, ніж інші рішення.

Інституційні інвестори намагаються збільшити свою присутність на криптовалютному ринку. Наприклад, Square та MicroStrategy придбали BTC на кілька мільйонів доларів. А нещодавно кількість біткоїн-китів досягла історичного максимуму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...