Реклама

😱 McDonald’s випускатиме бургер з печивом Oreo та консервованою шинкою

Ммм, а пахне як.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😱 McDonald’s випускатиме бургер з печивом Oreo та консервованою шинкою
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 McDonald’s випускатиме бургер з печивом Oreo та консервованою шинкою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ммм, а пахне як.

Новий бургер McDonald’s

Мережа ресторанів McDonald’s у Китаї випускає лімітовану серію бургерів з особливим складом — з печивом Oreo, консервованою шинкою Spam та вершковим соусом. Очікується, що зроблять всього 400 тисяч таких бургерів.

Чому саме такі інгредієнти вирішили поєднати разом — невідомо. Здається, що це все, що залишилось у холодильнику й з цього вирішили зробити щось принаймні трохи схожим на їжу. Щоправда, не дуже вийшло.

Існує теорія, що компанія вирішила об’єднати усі три елементи західної кухні — бургер, консерви та наріжний камінь усіх страв, печиво Oreo.

Читайте також: 🍔 McDonald’s вироблятиме бургери з веганського м‘яса

Варто зазначити, що для нового бургеру вирішили використати всесвітньо відому консервовану шинку Spam. Так, назву цієї шинки знає кожен, однак не всі знають, що це саме назва шинки.

У популярній культурі слово spam використовують для позначення чогось, що занадто сильно набридає — реклама, постійні одноманітні повідомлення та інші надокучливі речі.

А чому так? 

Spam — це фірма, що виробляла консервовану шинку під час Другої світової війни. Компанія завчасно виробила велику кількість товарів, оскільки консерви мали особливий попит тоді. Однак у Spam підійшли до діла занадто завзято й навіть після закінчення війни компанія не могла продати свої запаси ще протягом 20 років.

Аби хоч якось позбутись надлишків, Spam розміщували велику кількість реклами — у газетах, радіо, поштою та навіть просто на вулицях. Ця реклама настільки всім набридла, що саме завдяки їй і назвали цей феномен спамом.

А тепер та сама шинка буде у бургерах від McDonald’s. Чи будуть релізи бургеру в інших країнах — наразі точно не відомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...