Реклама

🎁 Дослідження: що даруватимуть українці на Новий рік 

Дві третини українців вибирають «усвідомлені» новорічні подарунки, підтримуючи інших та локальний бізнес
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎁 Дослідження: що даруватимуть українці на Новий рік 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🎁 Дослідження: що даруватимуть українці на Новий рік 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дві третини українців вибирають «усвідомлені» новорічні подарунки, підтримуючи інших та локальний бізнес

Подарунки на Новий рік

Згідно з дослідженням Mastercard 63% українців зазначають, що під час майбутніх свят будуть приділяти більше уваги своїм близьким і більш усвідомлено вибиратимуть новорічні подарунки. 79% опитаних українців стверджують, що 2020-й рік нагадав їм про головні життєві цінності.

Більша частина українців (56%) планують витратити на подарунки менше, ніж у попередні роки. Але це зовсім не означає, що подарунки втратять свою цінність. 2/3 опитаних (66%) запевняють, що вибираючи новорічні подарунки в цьому році вони докладуть більше зусиль, а більш ніж половина (55%) — витратять більше часу на їх пошук.

Список «усвідомлених» подарунків 2020-го року в Україні очолюють: подарунки для підтримки краси та здоров’я (58%), парний одяг (52%) і подарунки-враження для спільного проведення часу (36%).

Подарунки на Новий рік — вибір українців 

2020-й рік змусив нас більше думати про інших, у тому числі й про людей, яких ми не знаємо особисто. Так, більша частина (58%) опитаних українців планують купувати подарунки, частина виторгу з яких піде на благодійність.

Кожен п’ятий українець (18%) планує допомогти нужденним, придбавши їм у подарунок одяг або їжу. Майже чверть (24%) зроблять подарунок для тварин з притулків, а 13% — пожертвують гроші на благодійність.

Подарунки на Новий рік — вибір українців 

ТОП-10 «усвідомлених» подарунків:

Читайте також: 🎄 На головній новорічній площі України транслюватимуть побажання з усього світу — відкрито збір привітань
  1. Подарунки для здоров’я і краси (58%)
  2. Парний одяг (52%)
  3. Подарунки-враження для спільного проведення часу (36%)
  4. Фото в рамці або фотокниги (28%)
  5. Малюнок або картина (16%)
  6. Саморобні свічки (15%)
  7. Персоналізовані різдвяні прикраси (14%)
  8. Подарункові кошики із власноруч приготованими домашніми делікатесами (9%)
  9. Саморобні настільні ігри (8%)
  10. Вірш або розповідь (6%)

Локальний шопінг

Вибираючи подарунки кожен другий українець свідомо прагне підтримати локальний бізнес. 6 із 10 споживачів планують купувати подарунки у місцевих підприємців, щоб допомогти відновленню їх бізнесу.

Подарунки на Новий рік — вибір українців 

При цьому, 56% опитаних планують робити покупки у локальних бізнесів онлайн.
Третина опитаних українців вирішили підтримати малий та середній бізнес, замовивши святкову вечерю в одному з локальних ресторанів або кафе.

2020-й рік став особливим роком, який ще раз показав, як важливо допомагати тим, хто цього особливо потребує. І нас дуже надихає те, як у цей непростий час українці підходять до вибору подарунків, вибирають щось особливе, з метою не тільки порадувати рідних, а й допомогти нужденним, а також підтримати малий бізнес. Ми раді, що українці вибирають такий осмислений шопінг і допомагають підприємцям відновлюватися швидше

Наталія Байдала, Директорка по маркетингу Mastercard в Україні та Молдові

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...