Реклама

🍆 CD Projekt Red зменшать кількість фалоімітаторів в Cyberpunk 2077. Так, їх там занадто багато

А ще були дивні баги з пенісами.
Čytaty latynkoju
🍆 CD Projekt Red зменшать кількість фалоімітаторів в Cyberpunk 2077. Так, їх там занадто багато
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍆 CD Projekt Red зменшать кількість фалоімітаторів в Cyberpunk 2077. Так, їх там занадто багато
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А ще були дивні баги з пенісами.

Фалоімітатори в Cyberpunk 2077

Відразу після релізу гри багато користувачів почали скаржитись на понаднормову кількість фалоімітаторів в ігровому світі Cyberpunk 2077. Деякі з них можна знайти у сексшопах чи нічних клубах, однак більшість з них лежать практично всюди — від контейнерів для сміття на вулиці, до прилавка м’ясного магазину.

За словами журналіста Нейтана Ґрейсона, під час свого проходження гри він нарахував 29 фалоімітаторів, які лежали абсолютно будь-де. Фалоімітатори можна збирати (а може й навіть колекціонувати, якщо ваша ласка) та навіть перепродавати чи перероблювати на інші речі. Втім, їх не можна використовувати за призначенням. Ба більше, у грі є навіть зброя-фалоімітатор.

Розробник студії CD Projekt Red Філіп Вебер зазначив, що фалоімітатори у грі використовували для того, аби передати розкутість майбутнього — те, що в наш час є табуйованим у 2077 році стане ледь не  нормою. Однак він визнав, що їх у грі занадто багато — вони генеруються самостійно, як й багато інших речей. Вже скоро у грі зменшать їхню кількість, аби вони так сильно не виділялись.

У грі є й досі багато незвичних моментів, які є особливо дивними через початкові баги гри. Наприклад, однією з особливостей Cyberpunk 2077 є можливість обирати статевий орган свого героя. Тобто, ви можете мати чоловіка з вагіною чи жінку з пенісом. Однак, під час гри ви не зможете побачити «свій вибір», принаймні не повинні.

Втім, у багатьох користувачів так вийшло, що статевий орган було видно навіть крізь штані, що робило дуже дивним усі діалоги.

Читайте також: 👟 Adidas випустять кросівки присвячені Cyberpunk 2077

Про гру

Це наступна гра студії CD Projekt Red, що створила серію ігор «Відьмак». Cyberpunk 2077 анонсували ще у 2012 році. Гра базується на настільній грі Майка Пондсміта Cyberpunk 2020.

Раніше студія показала? Cyberpunk 2077: вийшов сюжетний трейлер, скриншоти та концепт-арти гри геймплей та трейлер гри.

У відео можна побачити основні моменти на початку гри — знайомство головного персонажу Ві зі своїм напарником Джекі. Також у другому трейлері показали нову ігрову механіку «брейнданс». Ця функція дозволяє переживати спогади інших персонажів.

За допомогою «брейндансу» головний герой бачить спогади грабіжника магазину, який загинув під час невдалої крадіжки. У CD Projekt RED зазначають, що «брейнданс» дозволяє дізнатись історію будь-якого персонажу — від травм з дитинства до життя на вулицях міста Найт-Сіті.

Один з розробників гри Філіп Фебер вже раніше повідомляв, як саме можна буде розвивати свого героя.

Ви можете контролювати характер свого персонажа. Його походження і характеристики відкриють нові варіанти в діалогах. До того ж репліки, сказані різним персонажам, матимуть різні ефекти: комусь вони можуть сподобатись, комусь — ні. Про це також варто не забувати, адже персонажі пам'ятатимуть, ваше відношення до них.

Філіп Вебер, Головний квест-дизайнер CD Projekt Red

Також CD Projekt Red анонсували аніме-серіал Cyberpunk: Edgerunners, який вийде на Netflix у 2022 році.

Cyberpunk: Edgerunners

Сюжет аніме базуватиметься на всесвіту грі, проте там будуть інші персонажі. Серіал зробить студія Trigger, яка вже раніше робила Kill la Kill та Little Witch Academia. А за музичний супровід буде відповідальним Акіра Ямаока, котрий до цього вже робив саундтрек для гри Silent Hill.

Кадри та концепт-арти гри

Переглянути інші скриншоти та концепт-арти Cyberpunk 2077 можна за посиланням.

Окрім того, можна завантажити заставку для робочого столу по грі, зробити це можна тут.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...