Реклама

🎸 Muscreators: в україні розробляють платформу для просування артистів за допомогою штучного інтелекту

Реліз проєкту запланований весною 2021-го року.
Čytaty latynkoju
🎸 Muscreators: в україні розробляють платформу для просування артистів за допомогою штучного інтелекту
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎸 Muscreators: в україні розробляють платформу для просування артистів за допомогою штучного інтелекту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Реліз проєкту запланований весною 2021-го року.

Платформа Muscreators

23-го листопада Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи, які отримують грант на реалізацію своїх ідей. Команда Muscreators увійшла до п’ятірки фіналістів та отримала грант у розмірі $25 000 на розробку автоматизованої платформи для просування артистів.

Крім того, стартап увійшов до трійки лідерів YEP! Starter INNOSME від стартап-інкубатора YEP! та отримав резидентство в коворкінгу для стартапів LIFT99 Kyiv Hub.

Платформа допоможе артистам займатися масштабним промоушеном свого контенту, як на локальному музичному ринку, так і по всьому світу.

Про Muscreators

Платформа Muscreators — перший український музичний стартап, який орієнтований на розв’язання проблематики артистів у просуванні їхньої творчості по всьому світу. Творці продукту застосовуватимуть технологію штучного інтелекту, яка також допоможе створювати масштабні медіа-кампанії для артистів. Реліз проєкту запланований весною 2021-го року.

Як зазначила засновниця стартапу Ольга Білозір, наразі в країні проблематика монетизації та просування артистів не лише на локальні ринки музичного бізнесу.

Європейські країни та США, вже не один рік, отримують велику частку ВВП шляхом музичного продуктообігу. Україна також має всі шанси приєднатися до цих країн. Тому, для нас, це одне із головних завдань

Ольга Білозір, Засновниця Muscreators

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...