Реклама

🤳🏻 Twitter дозволить ділитись дописами в Instagram — інтеграція сервісів

Крім того, ділитись твітами можна буде й в Snapchat.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 Twitter дозволить ділитись дописами в Instagram — інтеграція сервісів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Twitter дозволить ділитись дописами в Instagram — інтеграція сервісів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, ділитись твітами можна буде й в Snapchat.

Твіти в сторіз 

В останньому оновленні Twitter дозволили користувачам ділитись своїми дописами в інших соцмережах — Snapchat та Instagram. Втім, ця функція наразі ще тестується для Instagram й вже незабаром буде доступною для всіх.

В компанії вже пояснили, що можна буде додавати саме оригінальний твіт, а не просто його зображення. Раніше для цього взагалі треба було робити скриншот та самостійно додавати твіти в сторіз. Крім того, функція дозволить ділитись не тільки своїми дописами, а й взагалі тими, які вам сподобались.

Втім, наразі ще точно невідомо, як саме Twitter рахуватиме поширення твітів в інших соцмережах — цілком можливо, що до аналітики додадуть нову категорію, «поширення на інших платформах».

Читайте також: 🥳 Instagram дозволив додавати музику в Stories в Україні

А що ще нового в Instagram

Нещодавно Facebook дозволив користувачам Instagram та Messenger спілкуватись безпосередньо в одному застосунку, для цього не потрібно завантажувати іншу додаткову програму.

Міжплатформне спілкування доступне для всіх користувачів — навіть якщо у вас немає акаунту в Facebook, то ви можете писати знайомим в Messenger через свій Instagram. Окрім того, можна буде приєднуватись до відеодзвінків з двох різних застосунків.

/?t=1

У компанії підкреслюють, що це не об’єднує облікові записи в соцмережах. Усі повідомлення з Messenger будуть доступні лише у програмі, так само буде й з Instagram.

Понад мільярд людей вже використовують Messenger як місце, де можна поділитися чимось та поспілкуватись з родиною і друзями. Ось чому ми об'єднуємо Messenger та Instagram, аби додати в Instagram деякі з кращих функцій Messenger — щоб у вас був доступ до кращого обміну повідомленнями, незалежно від того, яку програму ви використовуєте.

Також користувачі сервісів зможуть шукати профілі на обох платформах одночасно, однак цю функцію можна відключити.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...