Реклама

🤑 Експерт: вартість біткоїна у 2021 році збільшиться в 10-20 разів

Вважається, що дефіцит пропозиції біткоїна та фіксована емісія є основними каталізаторами збільшення вартості криптовалюти.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 Експерт: вартість біткоїна у 2021 році збільшиться в 10-20 разів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Експерт: вартість біткоїна у 2021 році збільшиться в 10-20 разів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вважається, що дефіцит пропозиції біткоїна та фіксована емісія є основними каталізаторами збільшення вартості криптовалюти.

Вартість біткоїна

Криптоаналітик PlanB вважає, що вже протягом наступного року біткоїн перебуватиме загалом у бичій межі — вартість біткоїна буде більшати. Він передбачає зростання вартості криптовалюти в 10 та навіть 20 разів.

PlanB відомий як розробник технології stock-to-flow — наразі це одна з найпопулярніших моделей оцінки біткоїна. Ця модель базується на співвідношенні резервів до нових інвестицій.

Свою думку про майбутнє крипторинку він висловив у інтерв’ю SALT Talks. За словами голандського інвестора ціна одного токена може досягнути $300 000.

Якщо ви переглянете траєкторію того, що було у нас протягом останніх 10 років, то логічно очікувати, що вартість біткоїна становитиме ще 10х чи 20х. Таким чином, до Різдва наступного року він займе північне положення — до $100 000, а може й $300 000

PlanB, Криптоаналітик
Читайте також: 📈 Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд

PlanB визнає, що його передбачення може бути занадто позитивним, однак він також зазначив, що протягом цього року вартість біткоїна збільшилась у три рази — й буде надалі збільшуватись.

Аналітик назвав дефіцит пропозиції біткоїна та фіксовану емісію основними каталізаторами збільшення цін у доповнення до регулярного халвінгу? Що таке халвінг біткоїна та як ринок криптовалют зміниться після 11 травня (оновлено).

Дефіцитні активи мають більшу цінність, аніж ті, що є у достатку. Біткоїн — це абсолютно дефіцитний актив №1. Ви не можете змінити його пропозицію навіть якщо його ціна падає. І це математично запрограмовано у коді, що є унікальним

PlanB, Криптоаналітик
Читайте також: 📃 Смарт контракт: розумний код рулить

Раніше токен CORN виріс на 950% за 5 хвилин.

Популярність токену CORN

Ціна цієї криптовалюти збільшилась на 130 000% з липня по вересень цього року — $32 до $44 тисяч. Наразі вартість альткоїна становить приблизно $30 тисяч. Нещодавно Андре Кроне зацікавився іншим DeFi-токеном — Cornichon (CORN). Андре Кроне – це відомий крипторозробник, який створив токен yEarn Finance.

Він придбав криптовалюти на $20 тисяч на біржі Uniswap за ціною $0,126 монета. Транзакцію зафіксував сервіс etherescan.io.

Після цієї операції вартість токену збільшилась до $0,26. Дуже багато трейдерів слідкують за транзакціями розробника, аби розуміти куди краще інвестувати гроші. Лише за п’ять хвилин після того, як всі почали масово купляти криптовалюту, її ціна збільшилась на 950%, з $0,086 до $0,93.

Втім, вартість CORN впала так само різко, як і виросла — наразі вона становить приблизно $0,2. Однак, Андре Кроне не витратив свою криптовалюту під час піку її вартості — це може означати, що вже незабаром можуть бути якісь новини, які суттєво вплинуть на розвиток токена.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...