Реклама

🎨 Behance склав ТОП-3 найкращих візуальних трендів 2020 року

Пандемія та карантин дуже сильно вплинули на візуальні тренди цього року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎨 Behance склав ТОП-3 найкращих візуальних трендів 2020 року
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎨 Behance склав ТОП-3 найкращих візуальних трендів 2020 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Пандемія та карантин дуже сильно вплинули на візуальні тренди цього року.

Візуальні тренди за версією Behance

Behance — це платформа, на якій дизайнери та ілюстратори зі всього світу публікують свої роботи. Багато людей використовують платформу для пошуку нових ідей чи у якості свого онлайн-портфоліо.

Щороку сервіс визначає найпопулярніші візуальні тренди серед користувачів Behance. Платформа також відзначила, що пандемія COVID-19 не залишилась безслідною навіть для творчої спільноти.

2020 рік став роком викликів та змін. Попри всі труднощі, творча спільнота об’єдналася, щоб підтримати та надихнути одне одного

Повідомлення Behance

Відтак, визначили три найпопулярніші візуальні тренди цього року:

? Втеча від реальності й розслаблення

Користувачі платформи намагались знайти спокій у цей буремний час — вони бачили умиротворення у пастельних тонах та мінімалізмі.

Серед своїх творів мистецтва мені дуже подобаються картини з зображеннями дерев, квітів та нічних пейзажів. Природа дарує мені заспокійливе відчуття та натхнення. Мистецтво допомагає мені втекти від реальності цього життя. Це змушує мене мріяти про красиві речі

Сюань Лок Сюань, Ілюстраторка
? Blurple

Blurple — це фіолетовий колір з блакитними відтінками. Це поєднання кольорів було особливо популярним протягом цього року. Він дає спокій та казкове відчуття, що вносить глибину сенсу в усіх творчих проєктах.

Ця кольорова тема насправді має щось особливе в порівнянні з іншими: великий візуальний ефект, який забезпечує дуже абстрактні та оригінальні поєднання кольорів

Матьє Л.Б., 3D художник
✍? Незвична типографія

Цьогоріч часто використовували вигадливу типографію: грайливі, але вишукані шрифти з акцентом на прикрасах та округлих лініях.

Ознайомитись з усіма проєктами візуальних трендів цього року можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...