Реклама

🤪 Прибуток OnlyFans за рік може скласти $300 млн — 90 мільйонів користувачів

Найбільша популярність сервісу припала цього року на пандемію COVID-19 — люди були на самоізоляції й них був час робити та переглядати контент.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 Прибуток OnlyFans за рік може скласти $300 млн — 90 мільйонів користувачів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤪 Прибуток OnlyFans за рік може скласти $300 млн — 90 мільйонів користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найбільша популярність сервісу припала цього року на пандемію COVID-19 — люди були на самоізоляції й них був час робити та переглядати контент.

Прибуток OnlyFans

OnlyFans — це сервіс для перегляду унікального матеріалу, фото чи відео, від авторів за передоплатою. Ця платформа особлива популярна серед авторів контенту — викладачів, фітнес-інструкторів та інших творців. Однак найбільше тут людей, які оприлюднюють свої оголені світлини та відео за гроші. Сервіс популярний як серед любителів, так і серед професіоналів — моделей та порнозірок.

Пандемія COVID-19 суттєво вплинула на розвиток платформи — лишень з травня цього року авдиторія сервісу збільшилась з 30 до 85 мільйонів передплатників, більшість з яких саме платять за контент.

За інформацією видання The Information, прибуток сервісу цього року має скласти приблизно $400 мільйонів — це загальний обсяг отриманих платформою грошей. Втім, якщо відрахувати податки та інші сервіси, остаточна сума становитиме $300 мільйонів.

Також варто зазначити, що насправді сервіс майже не витрачає грошей на власну підтримку — компанія не платить за патент та ліцензування контенту. Єдині витрати це зарплатня приблизно 350 співробітникам та хостинг. На рекламу взагалі не виділяють грошей — люди самі розповсюджують посилання на свої сторінки й знаходять передплатників.

OnlyFans виплачує 80% прибутку авторам, а решту забирає собі. Наразі платформа має майже 1 мільйон авторів. Можна навіть підрахувати, скільки можна потенційно заробляти на сервісі.

Наприклад, якщо у вас 5 тисяч передплатників та ціна на ваш обліковий запис становить $4.99, то ви можете щомісяця отримувати від $249 до $1 247.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...