Реклама

🤪 Binance оголосила кіберспортивний турнір з Counter-Strike: Global Offensive — призовий фонд $15 тис

Крім того, у рамках турніру будуть додатково розіграні $3 000 серед усіх зареєстрованих учасників.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 Binance оголосила кіберспортивний турнір з Counter-Strike: Global Offensive — призовий фонд $15 тис
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤪 Binance оголосила кіберспортивний турнір з Counter-Strike: Global Offensive — призовий фонд $15 тис
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, у рамках турніру будуть додатково розіграні $3 000 серед усіх зареєстрованих учасників.

Кіберспортивний турнір від Binance

Binance, найбільша криптовалютна біржа за обсягом торгів і кількістю користувачів у всьому світі оголосила про проведення кіберспортивного турніру «Binance СУПЕРКУБОК» із дисципліни CS:GO із загальним призовим фондом $15 000.

«Binance СУПЕРКУБОК» відбудеться 19, 20, 26 і 27 грудня на платформі FACEIT у форматі 5х5 в онлайн-режимі. Ігри в рамках турнірної сітки «Binance Super Cup» пройдуть за системою Single Elimination із матчами формату Bo1 (до однієї перемоги).

¼ і ½ фіналу граються у форматі Single Elimination Bo3 (до двох перемог), а фінал і матч за третє місце відбудуться у форматі Bo5 (до трьох перемог). Реєстрація на турнір доступна за посиланням.

Терміни проведення турніру:

  • Реєстрація на турнір: до 19 грудня 14:55 (за Києвом)
  • Ігри плей-офф: 19 і 20 грудня
  • Чвертьфінали та півфінали: 26 грудня
  • Фінал і матч за третє місце: 27 грудня
Читайте також: 📈 Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд

Розподіл призового фонду серед команд:

  • 1 місце — $3 000
  • 2 місце — $2 000
  • 3 місце — $1 500
  • 4 місце — $1 000
  • 5–8 місце — по $500 (кожній із команд)

У рамках турніру будуть додатково розіграні $3 000 серед усіх зареєстрованих учасників. 300 зареєстрованих учасників турніру (незалежно від місця в турнірі), обраних випадковим чином, отримають по $10 кожен. Також у ході реєстрації будуть розіграні ігрові девайси й інші цінні призи.

Як зазначив директор Binance в Україні Гліб Костарєв, за даними компанії PwC, обсяг світового ринку кіберспорту за підсумками 2019 року перевищив позначку в $1,1 млрд, а до 2024-го аналітики очікують його зростання до $2,3 млрд.

Не дивлячись на те, що 2020-й став для багатьох індустрій роком змін, кіберспортивним організаціям вдалося абсолютно безболісно перенести турніри в онлайн. Для Binance це вже третій кіберспортивний турнір. Два перших івенти були дійсно гідно оцінені нашими користувачами. Впевнені, що в майбутньому ми продовжимо організацію кіберспортивних турнірів, які так позитивно сприймає наша спільнота не тільки в Україні, а й у всьому світі

Гліб Костарєв, Директор Binance в Україні

? Про Binance

Binance — провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну і криптовалюти, котрий надає користувачам набір фінансових продуктів, включаючи найбільшу за обсягом торгів біржу цифрових активів.

Binance створює та робить доступними низку унікальних криптовалютних продуктів і пропозицій у таких напрямках: торгівля та фінанси, освіта, дослідницька діяльність, благодійність, бізнес-інкубація, децентралізовані й інфраструктурні рішення та багато інших.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...