Реклама

🥷🏻 The Game Awards обрали гру року

Втім, наразі ще не відбулось релізу Cyberpunk 2077, яка є однією з найочікуваніших ігор цього року, тому важко сказати, як би це могло вплинути на результати.
Čytaty latynkoju
🥷🏻 The Game Awards обрали гру року
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥷🏻 The Game Awards обрали гру року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Втім, наразі ще не відбулось релізу Cyberpunk 2077, яка є однією з найочікуваніших ігор цього року, тому важко сказати, як би це могло вплинути на результати.

Гра року Ghost of Tsushima

Голосування на звання року в категорії Player’s Voice відбувалось у три етапи. Врешті за звання змагались п’ять кандидатів:

  • The Last of Us Part II;
  • Ghost of Tsushima;
  • Hades;
  • Doom Eternal;
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales;

У номінації переміг екшн про самураїв Ghost of Tsushima? Гра на часі: Ghost of Tsushima — месник із середньовічної Японії. А приз глядацьких симпатій отримала гра The Last of Us Part II. Однак, деяких користувачів не влаштував такий результат й сторінку The Game Awards зламали та поставили Ghost of Tsushima всі 100% з можливого рейтингу.

З часом сайт відновив роботу й Ghost of Tsushima отримала 47% рейтингу, що й становить максимальну кількість балів. Остаточний рейтинг мав такий вигляд:

Читайте також: 🧟‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики
  1. Ghost of Tsushima — 47%
  2. The Last of Us: Part II — 32%
  3. Hades — 11%
  4. DOOM Eternal — 7%
  5. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales — 3%

Вже у цю п’ятницю, 11 грудня, відбудеться церемонія The Game Awards 2020. Очікується, що на заході презентують п’ять світових прем’єр та не менш ніж 12 анонсів і демонстрацій.

Про гру

Ghost of Tsushima (укр. «Привид Цушіми») —  гра в жанрі action-adventure з відкритим світом, що розробляється компанією Sucker Punch Productions для PlayStation 4. Спочатку гру планували випустити 26 червня 2020 року, проте реліз перенесли? Sony анонсували дату виходу The Last of Us Part ll на 17 липня.

Сюжет гри базується на подіях 1274 року, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цушіма був захоплений і розорений Монгольською імперією.

Головний герой самурай самотужки бореться з монголами. В грі дуже деталізовано образили старі самурайські традиції та додали безліч незвичайних методів боротьби.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...