Реклама

💳 Mastercard Send: дозволили отримувати грошові перекази з-за кордону

TransferGo і Mastercard розширюють можливості міжнародних грошових переказів для України та 19-ти країн Європи.
Čytaty latynkoju
💳 Mastercard Send: дозволили отримувати грошові перекази з-за кордону
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💳 Mastercard Send: дозволили отримувати грошові перекази з-за кордону
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
TransferGo і Mastercard розширюють можливості міжнародних грошових переказів для України та 19-ти країн Європи.

Mastercard Send

Нещодавно компанії TransferGo і Mastercard оголосили про співпрацю, завдяки якій користувачі з 20-ти європейських країн зможуть отримувати міжнародні грошові перекази з платіжних карток чи банківських рахунків безпосередньо на дебетові або кредитні картки Mastercard.

За допомогою Mastercard Send користувачі TransferGo можуть переказувати гроші у режимі реального часу держателям карток Mastercard у 20-ти країнах Європи: Австрії, Болгарії, Чехії, Данії, Естонії, Німеччини, Греції, Угорщини, України, Латвії, Литві, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччини, Іспанії, Швеції, Туреччини, Великої Британії та інших країн.

Наше партнерство з Mastercard почалося у період, коли потреба в надійних і безпечних міжнародних цифрових платежах стала як ніколи важливою, і пандемія COVID-19 тільки посилила цей тренд. Відповідаючи на зростаючі запити нових та існуючих клієнтів, ми продовжимо розвивати інноваційні технології, які допоможуть нам швидко реагувати на сучасні виклики та досягати нових результатів

Даумантас Двілінскас, Генеральний директор і засновник TransferGo

TransferGo дотримується суворих стандартів захисту особистої та фінансової інформації, що забезпечується сучасними технологіями, у тому числі системою шифрування SSL між її серверами та браузером клієнта.

Сервіс спрощує процес переказу грошей, усуваючи необхідність розбиратися у процедурах онлайн-банкінгу або шукати додаткову інформацію, як, наприклад, міжнародний номер банківського рахунку (IBAN).

Надання вибору — це те, що лежить в основі діяльності Mastercard. Незалежно від того, чи це міжнародні платежі, чи операції всередині країни, ми хочемо дати людям можливість самим вибирати той спосіб оплати, який підходить їм у конкретний момент. І ми раді співпрацювати з такою інноваційною компанією, як TransferGo, щоб разом забезпечувати доступ до швидких, безпечних і надійних міжнародних платежів мільйонам людей по всьому світу

Мілан Гаудер, виконавчий віце-президент з продуктів та інновацій в Mastercard Europe

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...