Реклама

🎧 Apple презентували нові навушники з шумопоглинанням

Однак, це важко назвати бюджетною версією навушників.
Čytaty latynkoju
🎧 Apple презентували нові навушники з шумопоглинанням
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Apple презентували нові навушники з шумопоглинанням
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак, це важко назвати бюджетною версією навушників.

AirPods Max

Сьогодні, 8 грудня, Apple неочікувано презентувала нову модель навушників — AirPods Max. Раніше було дуже багато чуток про такі навушники, втім на презентаціях? Apple представила iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini та HomePod mini — як пройшла презенатція цього року не було навіть натяків на новий продукт компанії.

AirPods Max — це «велика» версія навушників. Вони мають повнорозмірну конструкцію, активне шумопоглинання та адаптивний еквалайзер — аудіо буде автоматично налаштовуватись в залежності від того чи ви дивитесь фільм, чи слухаєте музику.

Окрім того, нові навушники можна підключати одночасно до декількох пристроїв Apple, а потім легко обирати, куди саме відтворювати звук.

Читайте також: 😐 iPhone 12 за $400 — визначили собівартість смартфона

Новий гаджет отримав одну деталь з іншого приладу. Збоку можна побачити кнопку для налаштування гучності, яка є на Apple Watch.

Навушники мають кольорову гаму з п’яти кольорів: білий, червоний, зелений, блакитний та чорний. Це бездротові навушники й вони можуть працювати на одному заряді до 20 годин. Також у комплекті до навушників можна отримати спеціальний м’який чохол, з ним можна переносити ваш гаджет та навіть перевести його у режим зберігання енергії.

На сайті Apple ціна навушників складає $549 — приблизно 15 тисяч гривень. Наразі можна лише оформити попереднє замовлення, а повноцінний продаж обіцяють відкрити до кінця цього року. Коли саме можна очікувати на продаж навушників в Україні — наразі точно невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...