Реклама

🐍 За серією ігор Metal Gear Solid знімуть фільм — вже відомий головний актор

Однак, наразі точно невідомо, коли саме вийде фільм за грою Хідео Кодзіми.
Čytaty latynkoju
🐍 За серією ігор Metal Gear Solid знімуть фільм — вже відомий головний актор
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐍 За серією ігор Metal Gear Solid знімуть фільм — вже відомий головний актор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак, наразі точно невідомо, коли саме вийде фільм за грою Хідео Кодзіми.

Фільм Metal Gear Solid

Як передає The Verge з посиланням на видання Deadline, нещодавно оголосили актора, який зіграє головну роль шпіона та найманого вбивці Соліда Снейка.

Ним стане актор відомий з нової трилогії серії фільмів «Зоряні війни» Оскар Айзек — він зіграв роль повстанця По Дамерона. Очікується, що фільм Metal Gear Solid базуватиметься на сценарії Дерека Коноллі («Світ Юрського періоду», «Детектив Пікачу», «Конг: Острів черепа»), а режисером стане Джордан Вот-Робертс («Королі літа», «Долина смерті»).

Ще у березні минулого року актор повідомив, що він давно мріє зіграти роль Снейка.

Оскар Айзек відомий завдяки своїй ролі Графа Лео з одного найочікуваніших фільмів 2021 року «Дюни»? У 2021 Warner Bros. одночасно випустять усі свої найочікуваніші фільми — «Дюну», «Матрицю 4», «Диво-жінку» та за версією журналу Time є одним зі 100 найвпливовіших людей світу. А у 2017 році vanity Fair назвав його найкращим актором свого покоління.

Втім, наразі точно невідомо, коли саме можна очікувати на фільм Metal Gear Solid та на якій саме грі серії базуватиметься сюжет.

Читайте також: 🎮 Вийшов «симулятор власника PS5» — якщо ви ще не хочете купляти нову консоль

Про гру

Metal Gear — це серія ігор авторства відомого ігрового розробника Хідео Кодзіми. Перша гра вийшла ще у 1987 році. Спочатку вважали, що це «тактична шпигунська гра», однак з часом саме Metal Gear стала першою грою у жанрі стелс-екшен (Dishonored, Assassin’s Creed, Hitman). Головна особливість цього жанру в тому, що гравцеві необхідно виконати певні завдання на території ворога й залишитись непоміченим.

За сюжетом головний герой шпіон та професійний солдат Солід Снейк рятує свій від різноманітних негод — починаючи від ядерної війни та закінчуючи нової біологічної хвороби, що вражає лише носіїв певної мови.

Снейк виконує всі завдання самостійно. У гравця є великий арсенал зброї та ціла команда, що дистанційно надає різноманітну інформацію — кількість ворогів, ресурси та інші деталі для завдання.

Наразі остання частина серії Metal Gear Solid V: The Phantom Pain вийшла у 2015 році. Дуже багато критиків позитивно оцінили гру та назвали її однією з найкращих ігор всіх часів.

Однією з особливостей гри є її деталізованість, наприклад, можна навіть підслуховувати розмови солдатів та дізнатись щось важливе. На гру може впливати кожна маленька деталь — від часу гри до вашого вбрання. Окрім того, там є декілька альтернативних кінцівок — одну з них користувачі випадково помітили через чотири роки з релізу гри.

Гра доступна на ПК та PlayStation та Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...