Реклама

💼 Онлайн-курси Coursera планують виходити на публічну біржу

Наразі компанію оцінюють в $5 мільярдів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💼 Онлайн-курси Coursera планують виходити на публічну біржу
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💼 Онлайн-курси Coursera планують виходити на публічну біржу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі компанію оцінюють в $5 мільярдів.

Coursera на біржі

Як передає Bloomberg з посиланням на свої власні джерела, освітня платформа Coursera планує перейти на IPO — тобто на біржу. Очікується, що вже з наступного року акції платформи будуть доступні на публічних торгах.

У компанії наразі не відреагували на чутки. За даними видання нині компанію оцінюють в $5 мільярдів, а у квітні минулого року Coursera оцінювали в $1 мільярд. На думку експертів та інвесторів, таке збільшення вартості компанії обумовлене через умови самоізоляції під час пандемії COVID-19 — люди стали проводити більше часу вдома й відповідно з’явився час для онлайн-навчання.

Про платформу

Coursera – це онлайн-платформа, що пропонує курси з дистанційного навчання.

Головна сторінка сайту

Читайте також: 👨🏼‍🎓 Шість українських університетів потрапили до переліку найкращих освітніх закладів у світі

У квітні 2012 року професори інформатики Стенфордського університету розробили цю платформу і вже того ж року вона стала «Найкращим стартапом 2012 року» за версією TechCrunch. Відомо, що на Coursera вже є понад 4 600 курсів і 76 мільйонів учнів. Курси викладаються багатьма мовами, серед яких є й українська.

Всі курси платформи є безкоштовними — користувачі можуть доплатити за додатковий сертифікат у разі успішного завершення навчання. На платформі представлені курси в таких напрямах: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші.

Тривалість кожного курсу різна — найменші складають три тижні, а найбільші від 10 тижнів (вони становлять 27% від загальної кількості курсів). Це асинхронні курси — ви можете проходити їх в будь-який час та писати домашні завдання тоді, коли вам саме зручно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...