Реклама

🛴 Bolt створили електросамокат нового покоління — покращена безпека

Наразі компанія вже залишила заявку на реєстрацію нового покоління самокатів Bolt-4.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🛴 Bolt створили електросамокат нового покоління — покращена безпека
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🛴 Bolt створили електросамокат нового покоління — покращена безпека
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі компанія вже залишила заявку на реєстрацію нового покоління самокатів Bolt-4.

Нові самокати Bolt

Компанія Bolt першою запустила сервіс оренди самокатів в Україні. Наразі скористатись послугами сервісу можна у 45 містах та 15 країнах Європи. В Україні використовують скутери Segway Ninebot ES34, їхня максимальна швидкість — 25 км/год, а запас ходу — 45 км.

Як передає Autogeek, Bolt розробили нове, четверте покоління самокатів, що є безпечнішими та мають довший термін роботи. Конструкція самокатів має покращену конструкцію, що дає додаткову стійкість — це стало можливим завдяки низькому центру тяжіння. Самокати є легшими у користуванні та маневруванні. Також вони мають новий високий кліренс — більшу відстань між асфальтом та платформою транспорту.

Згідно з повідомленням директора із розвитку мікромобільності Bolt Дмитра Пивоварова, мета компанії — зробити сервіс прокату електросамокатів доступним для всіх користувачів, а безпека сервісу — головний пріорітет.

Ми хочемо, щоб якомога більше людей зробило свій вибір на користь альтернативних видів транспорту. Саме тоді екологічна ситуація в містах дійсно покращиться. Наявність власної команди експертів дозволяє нам повністю контролювати якість електросамокатів і впроваджувати інноваційні рішення. Ми очікуємо, що це допоможе встановити нові стандарти безпеки у сфері прокату електросамокатів

Дмитро Пивоваров, Директор із розвитку мікромобільності Bolt
Читайте також: 🛴 Грузинська компанія Scroll запустила новий сервіс електросамокатів Bird — 4₴ за хвилину

Окрім того, Bolt-4 мають спеціальні датчики, що запобігають аварійним ситуаціям, різким гальмуванням та небезпечним рухам. Якщо ж ви раніше не користувались послугами оренди електросамокатів, то не переймайтеся — нові самокати матимуть голосові підказки та оповіщення, тож навіть недосвідчені користувачі зрозуміють, як працює самокат.

Очікується, що нові самокати Bolt працюватимуть до п’яти років — а після завершення використання ця модель придатна для перероблювання. Самокати розроблятимуть у рамках програми Green Plan, згідно з якою компанія планує до кінця 2020 року вилучити з атмосфери більше вуглекислого газу, ніж під час виробництва електросамокатів Bolt.

За словами керівника напряму прокату електросамокатів Bolt в Україні Антона Мілки, протягом наступного року компанія планує перейти на використання власних моделей електросамокатів Bolt одразу в декількох українських містах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...