Реклама

🤪 PornHub випустив музичний альбом до Різдва. Так, вони й ще музику роблять

Якщо ви хочете урізноманітни свої свята, то цей альбом спеціально для вас.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 PornHub випустив музичний альбом до Різдва. Так, вони й ще музику роблять
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤪 PornHub випустив музичний альбом до Різдва. Так, вони й ще музику роблять
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви хочете урізноманітни свої свята, то цей альбом спеціально для вас.

Музика на PornHub

Один з найпопулярніших сайтів й світі (не тільки для дорослих, але й взагалі) Pornhub випустив свій різдвяний музичний альбом — XXXMas. Альбом складається з шести треків та інтро. Загальна тривалість альбому — 17 хвилин.

Участь у записі платівки брало багато відомих музикантів та акторів: репер A$AP Ferg, Young M.A., Mila J, Rubi Rose, Sukihana, KenTheMan, Asa Akira і Demi Sutra. Як виявилось, деякі ще й співати вміють.

Ознайомитись з альбомом можна на Apple Music та Spotify.

Аби створити особливо святковий настрій Pornhub ще впустили ексклюзивну лінійку одягу та прикрас до Різдва — в’язані светри, іграшки для ялинки, чашки та багато іншого. Однак варто поспішити, оскільки вже дуже мало речей залишилось у наявності.

Переглянути асортимент можна за посиланням.

Читайте також: 😏 Pornhub запустив новий сайт — ні, це не те, про що ви подумали

Раніше Pornhub випустив новий повнометражний фільм і це навіть не порно.

Фільм від Pornhub

Компанія випустила свій перший не порнографічний фільм — документальна картина Shakedown від режисерки та художниці Лейли Вайнрауб.

Фільм присвячений історії лесбійського стрип-клубу в Лос-Анджелесі та субкультурі, яка там зародилася. Зокрема, у фільмі йдеться про життя чорношкірих танцівниць шоу Shakedown Angels.

Вайнрауб почала працювати над ним з 2002 року, матеріалом для картини стали ролики, які вона знімала протягом 15 років, це понад 400 годин матеріалу.

Фільм пропонує жартівливий, чуттєвий та інформативний погляд на яскраву субкультуру, що з’явилась завдяки жінкам та чоловікам нетрадиційної орієнтації, що були постійними відвідувачами цього місця.

Фільм доступний безкоштовно. Для глядачів створили спеціальний чат, в якому вони можуть спілкуватися один з одним, імітуючи відчуття кінотеатру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...