Реклама

🤔 Дослідження: скільки коштує прикрасити будинок і вбратися супергероєм на Новий рік

Штучну ялинку можна купити в середньому за 820 грн і прикрасити вінтажними іграшками по 50-300 грн за набір. Костюм супергероя обійдеться у 425 грн.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤔 Дослідження: скільки коштує прикрасити будинок і вбратися супергероєм на Новий рік
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤔 Дослідження: скільки коштує прикрасити будинок і вбратися супергероєм на Новий рік
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Штучну ялинку можна купити в середньому за 820 грн і прикрасити вінтажними іграшками по 50-300 грн за набір. Костюм супергероя обійдеться у 425 грн.

Ціна Нового року

До Нового року залишилося майже чотири тижні. В OLX підрахували, скільки може коштувати домашня тематична вечірка в умовах карантину.

Основним атрибутом Нового року є ялинка. Лише за жовтень та листопад було представлено понад 1 450 варіантів штучних ялинок на платформі. Штучна ялинка може послугувати багато років та є екологічнішим варіантом для вашого свята. Купити штучну ялинку можна в середньому за 820 грн, однак є варіанти й до 8 500 грн. Ціна залежить від виробника, розміру та матеріалів.

Наряджати ялинку — чи не головний святковий ритуал. Якщо вашій колекції новорічних іграшок потрібно поповнення, краще переглянути вінтажні прикраси — на OLX було понад 1 500 товарів у цій категорії. Набори продають у діапазоні 50-300 грн в середньому.

Читайте також: 👨🏼‍💻 Робота для студентів: працюючи віддалено можна заробляти на 25% більше, ніж в офісі

Ще більш казкової атмосфери додасть гірлянда, як на ялинці, так і в інтер’єрі. Коштує вона в середньому 300 грн. Пропозицій у листопаді було більш ніж достатньо — 3 300 за два місяці.

Доповнить святковий антураж різдвяний вінок з шишок і ялинових гілок. Він буде мати гарний вигляд  на дверях і на будь-якому іншому видному місці. Вибрати варіант до душі вже в жовтні-листопаді можна було з 350 оголошень. Розраховуйте на середню ціну в 380 грн.

Не обійтися на тематичній вечірці й без костюмів. Спробувати себе в ролі свого улюбленого персонажа коштує в середньому 425 грн. А якщо не знаєте в кого перевтілитися у новорічну ніч, ось рейтинг персонажів, костюми яких можна найчастіше зустріти в продажу:

  • Супермен — 270 грн
  • Людина-павук — 500 грн
  • Бетмен — 380 грн
  • Харлі Квін — 550 грн

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...