Реклама

🤑 У Чорну п’ятницю люди витратили рекордну кількість грошей — навіть COVID-19 не перешкода

Разом з карантином й змінились звички покупців на Чорну п'ятницю.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 У Чорну п’ятницю люди витратили рекордну кількість грошей — навіть COVID-19 не перешкода
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤑 У Чорну п’ятницю люди витратили рекордну кількість грошей — навіть COVID-19 не перешкода
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Разом з карантином й змінились звички покупців на Чорну п'ятницю.

Витрати на Чорну п’ятницю

Обсяг онлайн-покупок в Чорну п’ятницю досяг нового рекордного рівня — $9 мільярдів, що на 21,5% більше в порівнянні з минулим роком. Втім, згідно з даними Adobe Analytics цього року через пандемію COVID-19 був популярнішим саме онлайн-формат покупок — люди продовжували залишатись на самоізоляції навіть під час знижок.

Adobe Analytics провели своє дослідження на базі штатів США, де діють обмеження на зібрання — там кількість покупок в інтернеті зросла на 265%. Однак, основні вподобання покупок людей залишились все ж незмінними. Найбільше шукали техніку — AirPods, Apple Watch, колонки Amazon Echo та телевізори Samsung.

Читайте також: 😷 Merriam-Webster назвав слово року — ви його точно шукали

Попит на смарт-годнники збільшився на 606% в порівнянні з жовтнем. А з ігор люди найбільше покупали Animal Crossing і Super Mario 3D All-Stars.

В Чорну п’ятницю продажі продуктів зросли на 397%, а товарів особистої гігієни — на 556%. Як пише Bloomberg з посиланням на дані Sensormatic Solutions, відвідування звичайних магазинів в США впали на 52% Чорну п’ятницю в порівнянні з минулим роком через вимоги соціального дистанціювання.

Відповідно до аналізу витрат на Чорну п’ятницю від Salesforce, прибуток онлайн-продавців склав $62,2 мільярда — це на 30% більше, аніж у 2019 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...