Реклама

💰 Binance та Мінцифра випустили освітній серіал про криптовалюти та блокчейн

Серіал складається з 8 серій тривалістю 6–12 хвилин. Переглянути його можна на платформі Дія.Цифрова освіта.
Čytaty latynkoju
💰 Binance та Мінцифра випустили освітній серіал про криптовалюти та блокчейн
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 Binance та Мінцифра випустили освітній серіал про криптовалюти та блокчейн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Серіал складається з 8 серій тривалістю 6–12 хвилин. Переглянути його можна на платформі Дія.Цифрова освіта.

Міністерство цифрової трансформації України та Binance, провідна криптовалютна біржа за обсягом торгів і кількістю користувачів у світі, презентували новий освітній серіал про блокчейн, біткоїн та криптовалюти в рамках проєкту Дія.Цифрова освіта.

Який сюжет

Серіал складається з 8 серій тривалістю 6–12 хвилин. Глядачі отримають професійні поради та відповіді на найпопулярніші запитання про блокчейн і криптовалюти від експертів. Також вони здобудуть сертифікат, що засвідчує успішне проходження комплексного базового курсу з розуміння блокчейну, криптовалют та цифрових активів.

Підвищення рівня знань про криптовалюту і блокчейн — одне з пріоритетних завдань Binance. Ми впевнені, що найближчим часом криптовалюти твердо займуть своє місце в житті кожної людини

Гліб Костарєв, директор Binance в Україні

Де подивитися

Безкоштовно переглянути освітній серіал можна на платформі Дія.Цифрова освіта.

Запуск нового проєкту про блокчейн і криптовалюту, розробленого спільно з Міністерством цифрової трансформації України в рамках проєкту Дія.Цифрова освіта, — важливий крок для майбутнього галузі криптовалют в Україні. А знання й інформація, отримані від лідерів ринку під час навчання, допоможуть значно знизити бар’єри для початку використання цифрових активів у повсякденному житті

Гліб Костарєв, директор Binance в Україні

Під час онлайн-брифінгу заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що серіал є частиною великого національного проєкту, який має на меті навчити цифрової грамотності 6 млн українців за 3 роки.

Серіал розроблений за підтримки компаній Binance, Hacken та Crystal Blockchain. Медіапартнером курсу став ForkLog — популярний медіаресурс про Біткоїн, технологію блокчейн та цифрову економіку.

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів. Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...