Реклама

🥳  MEGOGO підбили підсумки за весь час роботи сервісу

Наразі на MEGOGO більше ніж 150 000 годин контенту, понад 300 каналів, десятки тисяч фільмів, серіалів, аудіокниг та подкастів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🥳  MEGOGO підбили підсумки за весь час роботи сервісу
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🥳  MEGOGO підбили підсумки за весь час роботи сервісу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі на MEGOGO більше ніж 150 000 годин контенту, понад 300 каналів, десятки тисяч фільмів, серіалів, аудіокниг та подкастів.

Підсумки MEGOGO

22 листопада 2011 року MEGOGO розпочав свою діяльність. Із самого початку медіасервіс мав лише веб-версію, а через кілька місяців сайт було адаптовано під мобільні пристрої, і вже згодом з’явився перший застосунок для Smart TV.

Восени 2012 компанія запустила мобільні програми для Android та iOS. У 2014 на медіасервісі з’явився контент у 4К, у 2015 році додали телебачення, у 2016 створили MEGOGO LIVE, що транслював масштабні спортивно-культурні заходи, та згодом змінив формат, ставши молодіжним каналом альтернативної музики.

Від березня до MEGOGO приєдналось більш як 100 нових спеціалістів. Навіть за відсутності звичної нам кількості кінопрем’єр, нам було чим здивувати користувача, адже ми запропонували інноваційні продукти, ексклюзивні трансляції, нові канали, ігри на Smart TV, колабораційні та власні проєкти

Іван Шестаков, Директор зі стратегічного розвитку MEGOGO
Читайте також: 😇 MEGOGO пропонуватиме брати участь у благодійних проєктах

Із серпня 2018 року MEGOGO запустив розділ «Спорт», у лютому 2019 року з’явилась можливість перегляду фільмів без підключення до інтернету. У грудні 2019 року MEGOGO запустив напрямок «Аудіо», що пропонує аудіокнижки та подкасти.

За цей рік сервіс уклав контракти із найбільшими боксерськими промоутерськими компаніями, запустив кіберспортивні трансляції та узгодив партнерство із Volia. Також у 2020 році MEGOGO підписав меморандум про співпрацю із Міністерством цифрової трансформації України, показав наймасштабніший освітній проєкт «Всеукраїнська школа онлайн».

Усі цьогорічні партнерства та проєкти вкотре підтверджують нове позиціонування бренду – із MEGOGO вдома краще. Дослідження, які ми провели в ході розробки нової маркетингової стратегії, допомогли ще краще зрозуміти потреби аудиторії та запропонувати саме ті продукти, які варті уваги

Валерія Толочина, Маркетинг-директорка MEGOGO

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...