Реклама

⚡️ Tesla почала продавати власні флешки — вже можна замовити

Й навіть можна суттєво зекономити під час купівлі флешки.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
⚡️ Tesla почала продавати власні флешки — вже можна замовити
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⚡️ Tesla почала продавати власні флешки — вже можна замовити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Й навіть можна суттєво зекономити під час купівлі флешки.

Флешка Tesla 

У фірмовому магазині Tesla Canada з’явилися USB-флешки на 128 ГБ за ціною 45 канадських доларів — це приблизно 980₴.

Вперше нові флешки помітили у частині апгрейд-комплекту 2021 Model 3, де в наборі можна було отримати флешку об’ємом 64 ГБ.

А тепер флешку можна придбати окремо й для цього навіть не обов’язково купляти машину. Купити флешку можна в офіційному магазині Tesla Shop. І навіть кількість пам’яті вона матиме більший, аніж той що має флешка у комплекті — 128 ГБ.

Флешку має логотип Tesla та постачається у чорній коробці. Щоправда, можна суттєво заощадити — ця флешка лишень перероблена версія пристрою Samsung. Замість логотипа компанії зробили Tesla — за це й така ціна.

А раніше Tesla почала виробляти та продавати свою власну текілу — першу партію розібрали за декілька годин.

Читайте також: 🚘 Автопілот Tesla втік від поліції у Канаді, поки водій та пасажири спали

Teslaquilla

Цього місяця компанія представила свою фірмову текілу в пляшці у формі блискавки. Ціна алкогольного напою складає 250$ — приблизно 7 100₴. Замовити можна на сайті, втім доведеться чекати наступної партії, оскільки першу розібрали лишень за декілька годин.

Передумовою для нового продукту компанії став першоквітневий жарт голови компанії Ілона Маска. Ще у 2018 році він зробив допис у своєму Twitter, де він написав, що компанія та він сам збанкрутіли, а на його щоках видно сліди засохлих сліз. Сам Маск знаходився на парковці в оточенні порожніх пляшок Teslaquilla — вже два роки потому вийшов реальний продукт.

В описі зазначають, що Teslaquilla — це текіла аньехо, витримана на 100% з преміальної агави в бочках з французького дуба, з сухофруктами й легким ванільним ароматом зі збалансованим післясмаком з корицею та перцем.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...