Реклама

🧙🏻‍♂️ У 2021 році вийде збірник раніше неопублікованих розповідей Толкіна

Можна буде навіть дізнатись, чи могли жінки-гобіти та гноми відрощувати бороди.
Čytaty latynkoju
🧙🏻‍♂️ У 2021 році вийде збірник раніше неопублікованих розповідей Толкіна
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🧙🏻‍♂️ У 2021 році вийде збірник раніше неопублікованих розповідей Толкіна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можна буде навіть дізнатись, чи могли жінки-гобіти та гноми відрощувати бороди.

Нова книга Толкіна

Видавництво HarperCollins випустить збірник раніше не опублікованих робіт Дж. Р. Р. Толкіна про Середзем’я. Книга під назвою «Природа Середзем’я» вийде в червні 2021 року. Середзем’я — це казковий світ, де розгортаються події інших відомих творів письменника — «Володар перснів» та «Гобіт».

Книга матиме розповіді про географію світу, його історію та особливості казкових мешканців та істот Середзем’я. Можна буде дізнатись про те, як саме ельфи стали безсмертними та про їхні реінкарнації. Окрім того, можна буде знайти відповідь на питання, яке вже давно турбує фанатів серії книг — чи можуть жінки-гноми та гобіти відрощувати бороди.

Обкладинка збірника «Природа Середзем’я», фото: HarperCollins

Обкладинка збірника «Природа Середзем’я», фото: HarperCollins

Як зазначив директор HarperCollins Кріс Сміт, цей казковий світ був для письменника цілим життям, він досліджував кожні його куточки та детально описав це у своїх творах.

Редактором книги буде Карл Хостеттер, фахівець з творчості Толкіна і глава ельфійського лінгвістичної спільноти, яка займається вивченням мов, створених письменником — Толкін створив повноцінні мови для ельфів («синдарин»), гномів та орків («Чорна мова»). Він розробив повноцінні мовні сім’ї зі своєю граматикою та абеткою.

Ми писали, як Джоан Роулінг безкоштовно викладає у мережу свою нову книгу✍? Джоан Роулінг безкоштовно викладає у мережу свою нову книгу, яку вона написала 10 років тому — «Ікабоґ», яку вона написала 10 років тому — «Ікабоґ».

Читайте також: 📚 Як та де опанувати швидкочитання: розповідаємо про техніки та способи вивчення

«Ікабоґ» Джоан Роулінг

Всесвітньо відома письменниця та авторка серії романів про Гаррі Поттера Джоан Роулінг випустить новий роман для дітей — «Ікабоґ» (англ. The Ickabog).

Цю повість вона написала більш ніж 10 років тому. Ще у 2007 році, коли вийшла остання книга Поттеріани, письменниця планувала видати роман, проте весь цей час рукопис зберігався у неї на горищі.

Джоан Роулінг обіцяє усі кошти з продажу книги пожертвувати постраждалим від COVID-19. Прочитати книгу можна безкоштовно на спеціальному сайті. А скоро планують видати книгу англійською мовою одразу у декількох версіях — паперовій, електронній та аудіо. Також планують перекласти книгу декількома мовами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...