Реклама

🤔 Арія Старк запитала поради щодо криптовалют — їй відповів сам Маск

Англійська актриса Мейсі Вільямс, найбільш відома за роллю Арії Старк в серіалі HBO «Гра престолів», вирішила приєднатися до крипто-спільноти.
Čytaty latynkoju
🤔 Арія Старк запитала поради щодо криптовалют — їй відповів сам Маск
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤔 Арія Старк запитала поради щодо криптовалют — їй відповів сам Маск
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Англійська актриса Мейсі Вільямс, найбільш відома за роллю Арії Старк в серіалі HBO «Гра престолів», вирішила приєднатися до крипто-спільноти.

Поради щодо криптовалют

У своєму твіті Мейсі Вільямс запитала у своїх 2,7 мільйона підписників, чи варто їй «заходити в біткоїни на довгостроковий період». 45,7% респондентів вирішили підтримати ідею акторки, а загалом в опитуванні взяли участь більш ніж 860 тисяч людей.

За підрахунками фахівців, прибуток акторки оцінюється в понад $6 мільйонів, які вона заробила за зйомки у фільмах та серіалах.

З часом у коментарях акторки почало писати багато крипто-інвесторів, які залишали поради для початку. Наприклад, автор подкастів про біткоїн Пітер МакКормак порадив уникати альткоїни — «лише біткоїн й нічого більше».

Голова Galaxy Digital Майк Новограц розповів, що за день до публікації він докупив криптовалюту за курсом $15,8 тисячі — на його думку, ціна BTC вже скоро складатиме $20 тисяч.

Навіть найбільша криптобіржа Binance відреагувала на допис акторки:

Однак найбільше звернув увагу до опитування мільярдер, підприємець та винахідник Ілон Маск. Він завжди був відомий завдяки своєму Twitter — він постійно постить різноманітні меми та підтримує зв’язок зі своїми підписниками у коментарях.

Ілон Маск залишив дещо загадкову відповідь:

Що це точно може означати — відомо лише самому Маску. Toss a bitcoin to ur Witcher (укр. «Відьмаку кинь біткоїн») — це перероблений текст з пісні іншого серіалу, який зараз намагається посісти місце «Гри престолів», з «Відьмака». На момент створення цього допису твіт Ілона Маск назбирав майже 60 тисяч лайків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...