Реклама

🦹🏼‍♂️ «Сучасні Робін Гуди»: хакери витратили криптовалюту на благодійність

Фінансову допомогу в криптовалюті отримали одразу дві благодійні організації.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🦹🏼‍♂️ «Сучасні Робін Гуди»: хакери витратили криптовалюту на благодійність
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🦹🏼‍♂️ «Сучасні Робін Гуди»: хакери витратили криптовалюту на благодійність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фінансову допомогу в криптовалюті отримали одразу дві благодійні організації.

Хакери та криптовалюта

Хакерське угруповання Darkside Hackers вперше в історії криптовалют відкрито пожертвувала частину вкрадених грошей на благодійність.

В одному зі своїх повідомлень в даркнеті кіберзлочинці повідомили, що заробили мільйони доларів, і тепер хочуть «зробити світ кращим».

До повідомлення хакери додали скриншоти переказів по $10 тисяч в біткоїнах двом благодійним організаціям — Children International та The Water Project. Щоправда, Children International відмовились від грошей, отриманих таким шляхом.

Незалежно від того, як ми заробляємо, ми раді тому, що можемо допомогти змінити чиєсь життя на краще. Ми вважаємо справедливим, що частина грошей, отриманих від великих корпорацій, піде на благодійність

Хакери Darkside Hackers

Рахунок про оплату

У своєму повідомленні хакери зазначили, що атакують за допомогою програм-вимагачів тільки великі прибуткові компанії, блокуючи ІТ-системи організацій доти, поки не буде виплачений викуп.

Читайте також: 🔮 Розумний Ефір: розбираємось, що таке Ефіріум

Про хакерів

Хакерська група Darkside порівняно нова на сцені, але аналіз ринку криптовалют підтверджує, що вони активно вимагають кошти у жертв.

Існують також дані, що вони можуть мати зв’язки з іншими кібер-злочинними групами, відповідальними за великі атаки на такі компанії як Travelex — у січні цього року хакери запросили $6 мільйонів у біткоїнах, аби розблокувати роботу системи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...