Реклама

👀 Fast Laughs: Netflix тестує функцію коротких відео

За концепцію взяли формат відео з TikTok.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👀 Fast Laughs: Netflix тестує функцію коротких відео
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👀 Fast Laughs: Netflix тестує функцію коротких відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За концепцію взяли формат відео з TikTok.

Fast Laughs від Netflix

Найбільший у світі стрімінговий сервіс Netflix розпочав тестування нової функції — Fast Laughs. Fast Laughs — це короткі вертикальні відео тривалістю від 15 до 45 секунд. У роликах можна буде переглянути найкращі та найкумедніші моменти різноманітних шоу та потім переглянути повну версію.

Як очікують у самій компанії, це дозволить користувачам самостійно знаходити шоу та серіали в залежності від їхніх вподобань. Загалом ця функція нагадує сторіз з Instagram та просто відео з TikTok. Втім, реагувати на ролики не можна буде — Fast Laughs не матимуть лайків та коментарів. Натомість можна буде поділитись відео з друзями у соцмережах та відреагувати емодзі.

Функцію Fast Laughs вже тестують у США та Великій Британії, якщо вона отримає позитивний відгук, то її можуть запровадити для користувачів по всьому світу.

Читайте також: 💪 Українські студії озвучення стали офіційними партнерами Netflix — чекаємо на дубляж українською

Однак, іноді короткі відео можуть навіть негативно вплинути на розвиток стартапу.

Кейс Quibi

Quibi — це стрімінгова платформа, яка випускала короткі серіали тривалістю до 10 хвилин. Відео були спеціально розроблені для перегляду у чергах, громадському транспорті чи інших місцях. Ролики можна було дивитись у вертикальному та горизонтальному форматі. На початку заснування стартап отримав приблизно $1,8 мільярда інвестицій від Alibaba, The Walt Disney Company, Goldman Sachs, Sony Pictures і багато інших компаній.

Однак, вже через пів року компанія повідомила про закриття — лише 8% користувачів були готові оформити передплату на сервіс. Підписка коштувала $4,99 на місяць з рекламою та $7,99 без реклами.

А що там ще Netflix

Стрімінговий сервіс планує запустити свій власний канал, на якому цілодобово транслюватимуть серіали та шоу Netflix. Очікується, що це допоможе розв’язати проблему постійного пошуку контенту для користувачів.

Наразі вже запустили тестовий режим каналу Netflix Direct для передплатників у Франції — кількість користувачів сервісу в країні досягає дев’яти мільйонів, втім телеканали й досі залишаються популярними. Також Netflix Direct покликаний звернути увагу користувачів до деяких шоу та серіалів, що з тієї чи іншої причини не мають великого попиту, однак мають великий потенціал для цього.

Програми для каналу обиратиме алгоритм на базі останніх трендів серед глядачів та популярних рекомендацій. Наразі ще невідомо, чи з’явиться Netflix Direct в інших країнах, однак в компанії обіцяли вже скоро поділитись з результатами першого тесту у Франції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...