Реклама

🤑 PayPal в США запустив торгівлю криптовалютами

Також є можливість, що у 2021 році одразу з криптовалютними платежами на базі Venmo запустять й глобальні сервіси.
Čytaty latynkoju
🤑 PayPal в США запустив торгівлю криптовалютами
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 PayPal в США запустив торгівлю криптовалютами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також є можливість, що у 2021 році одразу з криптовалютними платежами на базі Venmo запустять й глобальні сервіси.

Криптовалюта в PayPal

Нещодавно платформа PayPal запустила торгівлю та здійснення платежів на сервісі за допомогою криптовалюти. Ця послуга вже доступна для всіх користувачів в США.

PayPal закрив список очікування доступу до функції торгівлі криптовалютою та зробив її доступною для всіх. Ліміт для операцій становитиме $20 000 на тиждень, хоча раніше платформа заявляла, що ця сума буде становити половину від оголошеної — $10 000.

Очікується, що вже з наступного року платежі криптовалютою стануть доступними для 26 мільйонів компаній-партнерів по всьому світу. Коли функція стане доступна в Україні, невідомо. Наразі PayPal в Україні в цілому працює з великими обмеженнями.

Для забезпечення послуги PayPal отримав першу умовну ліцензію Bitlicense від департаменту фінансових послуг Нью-Йорка, одного з найбільших національних фінансових регуляторів країни.

Такий крок, за словами президента PayPal, спрямований на популяризацію криптовалют. PayPal працюватиме з центробанками по всьому світу у напрямку розвитку криптовалют.

Читайте також: 💸 В Україні запровадять фінмоніторинг криптовалют та інших віртуальних активів

Ми писали, як Україні запрацював Stripe Atlas? В Україні запрацював Stripe Atlas — альтернатива PayPal — альтернатива PayPal.

Stripe Atlas в Україні

Stripe — це сервіс з прийому електронних платежів. Платформа має одну з найнижчих комісій за процесинг та декілька інтеграцій з іншими популярними сервісами.

Три роки тому Stripe випустив Stripe Atlas — платформу, що дозволяє заснувати компанію в США і приймати платежі через Stripe. Сервіс є доступним майже по всьому світу, однак довгий час він не працював в Україні.

Така ситуація була пов’язана із санкціями США, які обмежували доступ американських компаній на ринок АР Крим. У сервісі заблокували Україну повністю, оскільки мали труднощі з визначенням, хто проживає в Криму, а хто ні. Таким чином, платформа не працювала для всієї України, аж до того моменту як в Stripe змінили свою думку.

Декілька місяців тому сервіс надав можливість українцям скористатись послугами платформи. За допомогою Stripe Atlas можна заснувати компанію в США всього за $500.

Однак, аби вести бізнес в США, необхідно мати рахунок в американському банку, що реалізувати віддалено майже неможливо, тому сервіс залишається недоступним для більшості підприємців на цей момент.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...