Реклама

🛍 У WhatsApp додали кнопку «Магазин» — перегляд товарів по всьому світу

Функція вже доступна в Україні. Щоправда, можна лише переглянути товари, однак не придбати їх.
Čytaty latynkoju
🛍 У WhatsApp додали кнопку «Магазин» — перегляд товарів по всьому світу
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🛍 У WhatsApp додали кнопку «Магазин» — перегляд товарів по всьому світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Функція вже доступна в Україні. Щоправда, можна лише переглянути товари, однак не придбати їх.

Магазин у WhatsApp

Функція вже доступна по всьому світу для всіх користувачів мобільного застосунку. Доступ до товарів можуть надати продавці, у яких є обліковий запис в застосунку WhatsApp Business з каталогом товарів або послуг.

У магазині можна лише переглядати, однак не купувати товари. У компанії вже пообіцяли, що можливість придбати довари планують додати вже найближчим часом.

«Магазин» з’явиться на місці іконки голосового виклику в інтерфейсі застосунку при спілкуванні з бізнес-користувачами. У голосових викликів і відеочатів з’явиться загальна іконка, натиснувши на яку користувачі зможуть вибрати спосіб зв’язку.

Функцію тестували в Бразилії, Німеччини, Індії, Індонезії, Мексиці, Великобританії та США.

За даними компанії, щомісяця в облікових записах для бізнесу WhatsApp обмінюються повідомленнями понад 175 мільйонів осіб, які переглядають понад 40 мільйонів каталогів. Компанія обіцяла втричі збільшити інвестиції в розвиток бізнес-напрямків WhatsApp.

Читайте також: 🤳 ДПС створить чат-бота Taxservicebot для сплати податків

Ми писали, як у WhatsApp додали анімовані стікери, QR-коди контактів та багато нових функцій? У WhatsApp з’являться анімовані стікери, QR-коди контактів та багато нових функцій.

Нові функції WhatsApp

Як повідомляють у блозі компанії, мобільний застосунок отримає багато нових можливостей. Впродовж наступних тижнів у месенджері з’являться:

  • Анімовані стікери.
  • QR-коди. Невдовзі для того, щоб додати новий номер, достатньо буде просто просканувати QR-код потрібного користувача.
  • Темний режим у WhatsApp Web і WhatsApp для комп’ютера.
  • Розширені можливості групових відеодзвінків. Тепер під час відеодзвінка зі щонайбільше 8 учасниками можна зосередитися на важливих деталях, розгорнувши відео потрібного учасника на весь екран. Також додали значок відео в групові бесіди, де кількість учасників не перевищує 8.
  • Статуси на KaiOS. Тепер користувачам KaiOS теж доступна популярна функція, яка дає змогу ділитися статусами, що зникають через 24 години.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...