Реклама

🤖 Віталік Бутерін розповів про переваги валідаторів Ethereum 2.0

Очікується, що збільшення розміру штрафів відбудеться не раніше ніж 4-6 місяців стабільної роботи мережі.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤖 Віталік Бутерін розповів про переваги валідаторів Ethereum 2.0
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤖 Віталік Бутерін розповів про переваги валідаторів Ethereum 2.0
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що збільшення розміру штрафів відбудеться не раніше ніж 4-6 місяців стабільної роботи мережі.

Переваги валідаторів Ethereum 2.0

Співзасновник Ethereum Віталік Бутерін, розповів про переваги участі у попередньому стейкінгу у мережі Ethereum 2.0? Ethereum 2.0: чого очікувати від нової версії розповів Віталік Бутерін — покращення пропускної здатності.

Як він повідомив, протягом перших місяців роботи протоколу нової мережі штрафи не будуть перевищувати чверті від розміру стейка тестової мережі Medalla.

Окрім того, річна прибутковість стейкінга в мережі за наявності мінімального порогу депозитів становитиме приблизно 25%.

Навіть якщо ви будете оштрафовані протягом трьох перших тижнів після приєднання, стейкінг, ймовірно, як і раніше буде залишатися для вас прибутковим

Віталік Бутерін, Співзасновник Ethereum

Користувачі очікують, що лише через 4-6 місяців стабільної роботи мережі зможе відбутись збільшення розміру штрафів — не раніше. Штрафи призначатимуть лише за порушення правил та зловмисні дії. Також є невеликий шанс, що його можна буде отримати через баг, однак шанс цього занадто малий, аби перейматись зайвий раз.

Нещодавно розробники оголосили про депозитний контракт, за допомогою якого планують запустити мережу Ethereum 2.0? Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0.

Запуск Ethereum 2.0

Згідно з умовами депозитного контракту, кожен власник ETH, який бажає взяти участь у стейкінгу, може стати валідатором нового блокчейну. Для цього необхідно заблокувати 32 ETH, відправивши їх за адресою, відкритою для прийому депозитів. Для запуску нульової фази Beacon Chain проєкту потрібно зібрати 16 384 валідаторів — це 524 288 токенів ETH, що складає приблизно $210 мільйонів.

Читайте також: 💪🏻 Користувачі переказали 53 113 ETH на Ethereum 2.0 — 10% до запуску

Очікується, що остаточна сума, необхідна для аби зробити запуск ETH 2.0? Розробники Ethereum озвучили дату запуску ETH 2.0, буде зібрана вже до 1 грудня цього року.

Втім, розробники обговорюють, що необхідну кількість коштів має бути зібрано не пізніше ніж за тиждень до цієї дати — якщо це не зробити вчасно, то запуск Beacon Chain знову відкладуть.

Після запуску ETH 2.0 інвестори отримають певну винагороду. Співзасновник Ethereum Віталік Бутерін відправив на депозитний договір 3 200 ETH (~$1,3 млн).

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...